Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narty czy deska

co jest latwiejsze jazda na nartach czy na snowboardzie?

Polecane posty

Gość Ida4446
Znam Skimondo, bo jestem z Gdańska i chciałam powiedzieć, że jak ktoś nigdy nie jeździł ani na desce ani na nartach, to nauka na takim stoku to bardzo dobry i skuteczny pomysł! Sama sprawdziłam!

Gość ejkaka
Na nartach, ja byłam w weekend pierwszy raz w skimondo, ale na pewno tam jeszcze wrócę.

Gość Sabinka999
Wydaje mi się że na nartach łatwiej choć dla mnie to snowboard. W Skimondo posmakowałam jednego i drugiego i na nartach łatwiej było mi się utrzymać ale spodobało mi się bardziej na desce ;) Skimondo najlepsze do nauki! www.skimondo.pl

Gość menno
zależy co kto lubi, ciężko powiedzieć, co komu lepiej wychodzi. W Skimondo akurat można wziąć lekcje z instruktorem, co dobrze przygotowuje przed wyjazdem w góry.

Gość Hunja
Jak próbowałam w Skimondo w trójmieście to bardziej spodobały mi się narty. Prostsze i fajniejsze. Polecam skimondo jak na pierwsze kroki na stoku ;)

Gość alajajka
mi się na desce łatwiej było o dziwo nauczyć, właśnie w Skimondo, kwestia dobrego instruktora:)

Gość Mania9090
Narty narty narty! Fantastycznie się jeździ. Zaczęłam w gdańsku w skimondo a teraz śmigam po górach w Austrii. Ale o skimondo nigdy nie zapomnę!

Gość Bianka545
W skimondo jeździłam na nartach i bardzo mi się spodobało. Teraz chce jeszcze spróbować na desce.... wolę uczyć się w skimondo bo tam chociaż bezpiecznie.

Gość Pyza459
Ja uwielbiam jeździć na desce! Zaczęłam w Skimondo w Gdańsku i jak dla mnie to była najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć.

Gość gość
Zajrzyj sobie na ofertę szkółki w Sieprawiu http://www.ski-akademia.pl. Bardzo umiejętnie szkolą od podstaw i na każdym poziomie. Jak dziecko się wkręci i dobrze sobie radzi, to można je zapisać do sekcji narciarskiej (córka mojego brata należy, w zeszłym roku zdobyła trzecie miejsce w jakichś zawodach, wybaczcie, ale nie pamiętam na jakim poziomie, bo się totalnie na tym nie znam). Jest przedszkole i szkółka dla dzieci w wieku szkolnym :)

Gość gość
Jestem fanką snowboardu. O wiele bardziej wolę jazdę na jednej desce. Wydaje mi się to bardziej swobodne. Też polecam wam tą opcje. Swoją deskę i buty do snowboardu kupowałam na www.boardslide.pl Mają dobry sprzęt w dobrych cenach.

Gość gość
Byłam w czorsztynski na nartach, jeżdżę już całkiem dobrze. Pierwszy raz próbowałam na snowboardzie zjechać.. To nie takie proste, trudniej równowagę jest utrzymać. Co jak co ja zdecydowanie wolę narty

Gość gość
Mieszkać w pobliżu stoków narciarskich i nie jeździć na nartach to nietakt. Ja na nartach od przedszkola, a w szóstej klasie podstawówki zaczęłam na desce. Teraz jeżdżę na tym i na tym i tak jest fajnie. Większość osób, z którymi chodziłam do szkoły też uważa, że można na nartach i desce, jedno nie wyklucza drugiego

Gość gość
Mi wydaje się, że łatwiej jest na nartach. Próbowałam na snowboardzie ale jakoś mnie nie przekonał. W zeszłym roku kupiłam sobie narty Atomic w sklepie www.nartykrakow.pl i bardzo dobrze mi się na nich jeździ.

Gość Gosia

Nasza Alicja zaczęła się uczyć jeździć na nartach, jak miała sześć lat w szkółce narciarskiej Dimbo w Wiśle. Bardzo byłam mile zaskoczona, jak jej dobrze szło - szybko odnalazła się w grupie, a te wszystkie rekwizyty (nawet nie wiedziałam, że może być ich aż tyle) do nauki jazdy, sprawiały, że zajęcia było bardzo atrakcyjne. Teraz trochę żałuję, że wcześniej nie spróbowaliśmy.