Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana zyciem

Chce oddac dziecko swojemu facetowi!!!

Polecane posty

Gość zalamana zyciem

Od roku jestem z facetem ktory polubil, a nawet pokochal mojego syna. Nie przeszkadza mu ze jest to dziecko innego mezczyzny. Ostatnio nie uklada sie miedzy mna a nim najlepiej, chce od tego czlowieka odejsc. Rozmawialam juz z nim na ten temat, on powiedzial ze chetnie zaopiekuje sie moim dzieckiem. Teraz na jakis czas wyprowadzilam sie do swoich rodzicow, powiedzialam im o swoich planach i oni nie sa zachwyceni ta wizja. Twierdza ze zwariowalam, ale ja wybralam dla swojego dziecka lepsze zycie. Ze czlowiekiem ktory bedzie go na 100% kochal i lubil.

Gość gratuluje pomysłu!!!!!!!!!!!!!
aż brak mi słów

Gość zalamana zyciem
Ja tam nie nadaje sie do zwiazkow, ani do macierzynstwa. Ojciec mojego dziecka juz dawno zniknal z pola widzenia, a ja zaczelam sobie ukladac zycie na nowo. Moj syn pokochal mojego obecnego faceta, ten czlowiek napewno dobrze sie nim zajmie. Co prawda moja rodzina tego rozwiazania nie akceptuje ale oni nie maja w tej sprawie nic do powiedzenia.

Gość niestetyyyyyyy
a jak sam facet beidze wychowylam twoje dizecko ile dizecko ma lat? kto sie nim zajme przeciez facet musi pracowac

Gość zalamana zyciem
Dziecko ma ponad 7 lat, ten czlowiek napewno sobie poradzi sam z dzieckiem, bardziej niz ja. Sam mi to zaproponowal gdy zaproponowalam mu rozstanie.

Gość jak mozesz krzywdzić tak
własne dziecko! Chcesz go oddac obcemu facetowi. Co z tego, ze mówi, że go kocha. On jest zupełnie obcym człowiekiem dla Twojego syna. Czy pomyślałaś chociaż przez chwilę o ty co syn będzie czuł? czy to dla Ciebie zupełnie obojętne? Za niedługi czas syn zacznie dojrzewać. Czy wiesz co wtedy dzieje się z takimi odrzucomymi dziećmi? bo on własnie będzie odrzucony i to przez kogos, kto ma go chronic, bronic, kochać miłością bezwarukową! Jesteś jego matka czy nie??