Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

muszeschudnac30kg.

schudnac 30kg do czerwca!!!

Polecane posty

Gość Baranik Jabłonik
Mogę się podczepić? Lat 21, 83 kilo :( Chcę ważyć 55 (BMI 24 dla mojego wzrostu) Planuję zacząć od diety 10dniowej a potem dieta 1000kcal -nie, nie będę się zdrowo odżywiać, bo jem dosyć mało i generalnie chudnę od 3 miesięcy, ale 1kg na miesiąc :) Ale nie wyłamiesz się? Bo już byłam tu w grupie (wtedy 91kg) ale się rozpadło po tygodniu :) Ja jestem na pół-diecie dzisiaj, a mianowicie zrobiłam sobie wielki gar rosołu na cały dzień (mam wolne!) i rano zjadłam banana. Od jutra ta 10dniówka z dużą ilością wody i potem dieta 1000kcal. Ćwiczę na hula-hop codziennie (30 minut od 3 dni, planuję do godziny dobić ale siniaki...!!) i na Wii co drugi dzień :)

nie nie wylamie sie bo bardzo mi na tym zalezy . juz jestem 3 dzien na diecie i schudlam 2 kg i zamierzam dosc do 50 a moze do wagi sprzed ciazy czyli 45

Gość Baranik Jabłonik
No to się odchudzamy!!11oneoneone zycze skucesów, dzisiaj obalam dużą butelkę wody z tej okazji, aby do czerwca nam się udało... albo chodziaż do połowy czerwca;)

Piszcie, co jecie i ćwiczycie a będzie można na bieżąco wszystko korygować lub zpapugowac, jeżeli to daje efekty Wiem, gaduła ze mnie

ja ogolnie to odchudzam sie dieta amerykańska(trochce ja uskrominalam) no narazie jak widac to jakies efekty sa bo 2 kg w 3 dni to nie jest zle a uzywam tylko pasa wibracyjnego nic wiecej nie cwicze

Gość Anka1567
skorygujcie sobie mozgi najpierw!!! 30kg w 3 miesiace ile wy macie lat ? pewnie po 15 bo jak wiece to widac ze ciagle głodowki zostawiły po sobie slad w postaci ubytkow mozgowych

Gość może tu paniom pomogę...
3 miesiące = 92 dni. Zdrowo tracić 1-2kg tygodniowo. Przyjmijmy 2kg/tydzień. Dla urposzczenia miesiąc = 4 tygodnie, a więc 8kg/msc 3 miesiące = 24kg mniej zdrowo stracone A teraz dodajmy ten 2 tygodnie które nam zostaną z tego uproszczenia - 28 kg mniej Zdrowo? Zdrowo :)

Gość jeleana
a ja chce zatrzymac tycie /po diecie na ktorej schudlam 12kg/ i schudnac a moze bardziej uksztaltowac fajnie cialo. 50kg chce utrzymac uwazajcie na diete Dukana=potezna alergia grozi!!!wysypka

Anka1567 po 1. każdy ma swój rozum i każdy ma inny sposób na odchudzanie i każda z tych pań zdaje sobię sprawę z tego co robi, a jeśli nie to nauczy się na własnych błędach. po 2. nie można kogoś obrażać nie znając go, po przeczytaniu dwóch jego postów, po co komuś podcinać skrzydła, dołować niepotrzebnie, każdy odpowiada za siebie, proste.... po 3. jeśli jesteś zwolenniczką zdrowego żywienia ( a po poście rozumiem że jesteś ) to po cóż wchodzić na taki post, czytać i jeszcze komentować, mi by się nie chciało :P Oczywiście nie miałam na celu urazić Cię czy kogokolwiek na tym forum. Moje zdanie jest takie, niech każdy robi co chce bo odpowiada za siebie, komentarze osób trzecich, których temat nie dotyczy nic nie dają, dziewczyny zdania nie zmienią, tylko Ty się stresujesz i je przy okazji. I po co to komu? Pozdrawiam wszystkich i życze powodzenia :) może tu paniom pomogę... no pod wrażeniem jestem, pewnie że zdrowo :) gdyby kurde jeszcze te cyferki tak szły w dół jak w teorii, ale popieram całkowicie :)

No, najpierw idzie nawet 5-6 kilo w ciągu 2 tygodni a potem coraz gorzej bo metabolizm zwalnia... Ale co tam ;) Mój rozum mi mówi że udało mi się wypić wczoraj 1,5 litra wody, a mi to ciężko przychodzi :)

ja muszę schudnąć conajmniej 15kg, tez sporo :( trzymam za Was kciuki, a co do amerykańskiej to kusi mnie juz ona kawał czasu. Jak sie na niej czujesz? bo kurde nie wiem czy stosować czy nie :)

Baranik Jabłonik Jak jechałam na 500kcal to tez dziewczyny wymiekly mi :) schudłam kiedys z 78kg do 53kg, niestety bylam glupia i teraz waze 70 :( ale zaczynam walke od nowa :)

Gość bo wiesz jak to jest
>ja ogolnie to odchudzam sie dieta amerykańska(trochce ja uskrominalam) "uskromnilaś" dietę która z założenia zawiera jakieś 600-700 kalorii albo nawet mniej? dziennie się je z tego co pamiętam dwa pomidory, kawalek serka topionego i odrobinę kurczaka na obiad, a na kolacje - lampka wina) Chcesz w trzy miesiące schudnąć 30 kg a potem w jakieś dwa miesiące przytyc ze 40? Bo do tego wlasnie zmierzasz. Pasiecie się latami a chudnąć chcecie najlepiej w tydzien. Myślcie może czasem. Chudnąć tez trzeba z głowa.

I jak zwykle piszą te osoby co odchudzają sie inaczej i jadą po innych :P co Cie to obchodzi jak sie odchudza? znasz ją? jestes z nią spokrewniony/a ? CHYBA NIE, to zajmij sie swoim życiem :) a nie cudzym, kazda wie ze to niezdrowe, bedzie jojo, wypadną włosy, połamią sie paznokcie, wrzody i ch..... wie co jeszcze, juz wszystko wiemy :) :D kazdy niech sie uczy na wlasnych bledach, a moze ona akurat schudnie tak bez jojo? wszyscy jestescie prorokami i od razu wiecie co sie stanie.pozdrawiam

Wieczna Dieto, to na 500kcal tak dobiłaśdo takiej wagi? *O* JA jestem osobą która i tak ma alergię na połowę rzeczy, moje problemy z waga to głównie objadanie się na noc i słodkie napoje. Chcę koniecznie do końca sesji letniej schudnąć, aby na wakacjach ładnie wyglądać - zimą tłuszczyk to nawet plus :) Ja nigdy nie byłam szczupła, a za nadwagę początkową dziękuję babci i jej 5 śniadaniom smażonym jak miałam 5-10 lat ;) Od tamtej pory proporcjonalnie nie tyję ani chudnę więcej jak 5 kilo.

Gość muszeschudnac30kg,
hej i jak wam idzie mi dobrze i jestem zadowolnona z efektow chociaz przez 3 dni 2 kg ale cieszy mnie to teraz sie nie wzylam jeszcze zwaze sie na koniec tygodnia i zobacze ile mi spadlo .

Posta mi zjadło ;/ Dzisiaj się nei ważyłam jeszcze (w sumie się boję, bo miałam iść na kefirkową, a nie byłam - nie jadłam dużo i w sumie dobrze, ale wypiłam 2 herbaty z sokiem =_=), zważę się pewnie dla własnej informacji a drugi raz za te 10 dni :) Kefirek na dziś już idzie, i 1,5 litra wody. W czasie weekendy ze znoajmymi do kanjpy to biorę sałatkę, chłopak kupił maliny to głupio nie zjeść... Byłam całkiem dietetycznie tylko nie na tej diecie co chciałam.

Gość muszeschudnac30kg,
hej jak wam idzie ??????

dopisuje się do was,ja planuje schudnąć 10 kg wiec mysle,ze mi sie uda,ale chcę to zrobić do wielkanocy.Lubie niskokaloryczne diety wiec ani 500cal,ani kefirowa mnie nie wystraszą :D

ja tez sie dolączam do Was dziewczynki:) chce schudnac 5kg, moja waga 45kg wzrost 155cm. Jakis czas temu wazylam 44 kg ale nieco sie zaniedbalam i prosze 1kg do przodu, ale dam rade dzis zaczynam glodowke:)

co z Wami laski???? jak tam sie trzymacie na swoich dietach??? u mnie bylo w porzadku i nawet brzuszek zaczol sie juz robic płaski ale niestety dzis mialam mega ochote na cos slodkiego w prawdzie juz od kilku dni mialam na cos ochote i dzis nie wytrzymalam i pochlonelam cala tabliczke czekolady!!!! a to jakies 500kalorii ;/ ehhh ide pobiegac chyba bo wyrzuty sumienia mnie mecza..... jutro bedzie lepiej

No myślałam że temat już umarł :) Spadło mi 4 kilo na stałe, spadło 5 ale jeden wrócił po tygodniu. A więc powolutku i zdrowo sobie chudnę :)

Gratulacje Baranik Jabłonik:) Oby tak dalej. U mnie szlo całkiem niezle gdyby nie tak wpadka z czekolada;/ ale to przez to ze przed okresem zawsze mam mega ochote na cos slodkiego, chociaz nie przypuszczałam ze wciagne cała tabliczke naraz:P he he teraz nawet się nie waze bo mam okres a wiadomo ze wtedy przybywa chcac nie chcac troszke. zwaze sie za tydzien i zobaczymy czy cos ubyło:) Mam nadzieje ze bede mogła tak jak Ty pochwalic sie spadającymi kilogramami.

Gość widzialam
siemie lniane na sniadanko dziewczyny,smacznego