Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

muszeschudnac30kg.

schudnac 30kg do czerwca!!!

Polecane posty

siemie nie pomaga w odchudzaniu,a jedynie w trawieniu i w problemach z zoladkiem

Gość jak wy to robicie dziewczyny
że chudniecie 2 kg w ciągu dnia np? bo nie pojmuję. kiedyś, kilka lat temu, schudłam prawie 30 kg, nie miałam wtedy wagi i nie wiem, jak szybko zrzuciłam pierwsze kilogramy. ale teraz chcę schudnąć tylko trochę i pierwszy kilogram z założonych 5 poszedł dopiero po 10 dniach !!! jakie diety stosujecie? głodówka?

im zdaniem jest to mozliwe ja schudlam poltora roku temu 15 kilo w poltorej miesiaca. Teraz znow zaczelam diete bardzo nisko kaloryczna i czuje sie swietnie, lekka szczesliwsza tak wiec do mojego celu jescze jakies 15 20 kilo:P I bede wkoncu w wadze ktora mi sie marzy:)

Na głodówce napewno szybciej sie schudnie ale wieksze szanse na powrót starej wagi niestety. Chociaz ja swoja diete nazywam głodówka chociaz nie jest to prawdziwa głodówka bo na głodówce sie nic nie je tylko pije wode. A u mnie wygląda to tak ze rano jem sniadanie np robie sobie kanapke z wafli ryzowych, lub pieczywa chrupkiego, nie jem zwyklego pieczywa. pozniej jakies jabłko, marchewka, pije duzo wody minimum 1,5L i wiecej w ciagu dnia, do tego obowiązkowo zielona herbatka. pije tez kawe zbozowa ale bez mleka i bez cukru. nie uzuzwam soli wogole tak jak i cukru. no i tak wyglada dzien, czasem jak jestem naprawde glodna to robie sobie miesko z grila, zeby bylo bez tluczczu. nie jem fastfoodów , nic smazonego i tlustego i kalorycznego. do tego duzo ruchu , bieganie, i spacery no i przy sprzataniu domu mozna sie tez niezle zmeczyc hehe no i taniec-przyjemne z pozytecznym. Czasami oczywiscie mam wielka ochote na cos slodkiego i bywaja takie dni ze musze cos takiego zjesc, na szczescie nie za czesto to sie zdarza:) z doswiadczenia wiem ze na poczatku przy diecie kilosy ida szybciej w dól a jak sie juz schudnie troche to pozniej niecvo wolniej sie chudnie, wiem bo jeszcze kilka miesiecy temu mialam okolo 20kg do przodu i na poczatku szybciej gubiłam kg a teraz waga stanela przy 45kg;/ no dodam tez ze troszke sobie pofolgowalam oststnio i moze dlatego waga stoi w miejscu a nawet przybylo mi 1kg dlatego postanowilam dolaczyc tu do dziewczyn i znowu tracic na wadze.

a jeszcze dodam ze moim malym sekretem zeby wytrwac na diecie jest ogladanie zdjęc z poczatku odchudzania i tych terazniejszych, a roznica jest ogromna:D:D i jak mam chwile załamania to ogladam zdjecia i wtedy dostaje takiego powera ze jednak warto wytzymac na diece. tak wiec dziewczyny róbcie sobie co jakis czas fotki -u mnie to w jakims stopniu pomaga:)

Gość realne jest 10-15
wiecej nie.......glupie jestescie czy co? 30 kg to trzeba sobie na 6 miesiecy zaplanowac przynajmniej a nie 2-3.....

E tam dodajmy ze jak ktos wazy 70 a chce 40 no to nie schudnie 30 kg czy nawet 20 ale jesli niektore kobietki waza np 90 i chca 75 to jest to jak najbardziej realne!

Gość widzialam
sweetmk a z kad wiesz ze nie pomaga siemie lniane,ja jestem najlepszym tego przykladem ze jest swietnym dodatkiem w odchudzaniu

Gość Kinder_Niespodzianka
Ja lat 20, waga 58 chce mieć 55, odchudzam się już miesiąc widzę rezultaty do tego pije Aqa Slim i jestem pod wrażeniem jeszcze troche i bedzie super. A wy w jaki sposób sie odchudzacie ?

Gość widzialam
moja dieta polegala wlasnie na piciu na sniadanie i kolacje siemia lnianego,pozostale posilki to warzywa owoce mieso gotowane no i woda,w 5 tyg.stracilam 12 kg. i 12 cm.

Gość widzialam
jestem 7 miesiecy po tej diecie i nie ma efektu jojo:)

Gość hahhah
mission impossible diety nie dzialaja zawsze jest efekt jojo

Jesli na Ciebie działa siemie lniane to dobrze, gdzies czytałam ze nie działa na odchudzanie, no ale skoro piszesz ze działa to nie bede sie klucic:)