Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iza26666666666666666

warto wydać 9 tys na rejs po karaibach?

Polecane posty

Czy nie bardzo? mam troche zaoszczędzonej kasy i myślę o tym.. pojechalabym z koleżanka bo mojego faceta nie bardzo na to stać mnie na opłacenie 2 osob też nie.. Powiedział ,że się nie obrazi ani nic. czy wolałabyście wydać tą kase na cos innego? wycieczka trwa 10 dni

Płynęłybyśmy takim statkiem Statek: Ocean Dream ****+ ALL INCLUSIVE Opis: Nowoczesny statek wycieczkowy składający się z 8 pokładów, ma ponad 25 metrów wysokości i 205 metrów długości, a załoga składa się z ponad 450 osób. Kabiny: 498 kabin (w tym 330 zewnętrznych) o różnej wielkości i standardzie. Wszystkie kabiny 2-osobowe (w niektórych możliwe dostawki) z łazienkami (prysznic). W każdej TV, telefon, mini-sejf, suszarka do włosów oraz klimatyzacja. Kabiny zewnętrzne posiadają okno.

Gość mmnnio
jak bym miała kasę to bym się nawet nie wachała

w sumie to moje takie marzenie życia .. ale pojechałybyście bez faceta? bo we dwoje to pojedziemy nie wiadomo kiedy.. może i nigdy . on zarabia z 5 tys/ mc ,ale on nie lubi podrożować za bardzo szczególnie do tropików więc nawet gdyby odłożył to nic by z tego nie wyszło

ja też super bogata nie jestem . ale odkładałam troche kasy . mam około 30 tys odłozone...

Bo w sumie kasa to tylko kasa ,a to co zobacze to moje ;)

Gość ddiirrra
nie wiem w jakich jesteś stosunkach z chłopakiem ale za te 9 tys to wykupiłabym super wycieczkę dla siebie i dla niego typu np Majorka....

Gość ddiirrra
skoro on nie lubi tropików to jedź

Gość ooee
Iza, ale to jest sam rejs? na ląd nawet nie zejdziecie, na żadną wyspę? Jeśli tak to wygląda to bez sensu, szkoda kasy. Za 9 tys. to możesz mieć mega wycieczkę.

ddiirrra- w sumie tak ,ale wiesz już nie raz chciałam z nim jechać np do hiszpanii czy do włoch ,ale on nie chciał mimo ,że na to to by było go stac spokojnie. bo on twierdzi ,że na podróże to stata kasy i woli zwiedzać Polske :P a ja kocham podróżować i to jest ta różnica..

pewnie ,że nie sam rejs.jest zwiezanie Curacao, i plażowanie Panamy,Cartageny, części Ameryki Południowej

Gość hjuihiu
Szczerze?? Zdecydowanie NIE WARTO. Takie rejsy sa fajne dla emerytow, malzenstw z dziecmi, ale nie dla mlodych ludzi. Lepiej wykupic wycieczke na jakiejs wyspie, gdzie nie bedziesz ograniczona "terytorialnie" i bedziesz mogla sie swobodnie przemieszczac po wyspie jak znudzi ci sie lezenie na plazy. Bedziesz mogla tez wybrac sie raz na jakis jednodniowy rejs. Uwierz mi, 10 dni na statku, to nic ciekawego...

Gość trzydwajedenstart
jeżeli to twoje marzenie życia, masz na to kase - to się nie zastanawiaj! żyje się tylko raz, a taka okazja może już się nigdy, nigdy nie powtórzyć. Trzymam kciuki, żebyś spełniła marzenie.

a doładniej to jest do zwiedzania Indie Zachodnie: Antyle Holenderskie i Aruba Kolumbia: Cartagena de Indias (UNESCO) i Santa Marta Wenezuela: Caracas i La Guaira Panama: od Atlantyku po Pacyfik

Gość Martuszka1
Zorientuj się jaka jest linia kierunku bo np/ Royal Caribbean International oferuje ceny już od 76 gdzie Crystal Cruises maą ceny prawie o 200 wyższe. My zdecydowaliśmy się na to http://www.rejsy.pl/destynacja/rejsy/karaiby

Gość Daniel 34
Ja wydałem mniej na rejs po Karaibach http://www.rejsy.pl/destynacja/rejsy/karaiby. Moim zdaniem na prawdę warto ponieważ nurkowanie na rafach koralowych czy zwiedzanie zabytków kolonialnych to wspaniałe chwile a później wspomnienia, można wypocząć i zarazem zwiedzić wiele miejsc na raz.

Gość trzeba oszczendzac i inwestowa
zeby zyc na emeryturze chyba ze wyjedziesz do innego panstwa naewet pawlak oszczedza na emeryture

Gość osoby znajace sie na zywieniuu
a ja bym nie chciala bo balabym sie tyle dni spedzic na morzu, po wypadku costa concordia chyba bym bala sie wejsc na poklad takiego statku.

Gość gość
Ja uważam, że warto. Ja wraz z mężem byłam rok temu na Kajmanach z http://www.zory.expertwakacje.pl – tanio nie było, sporo nam pieniędzy na to poszło, ale wrażenia są niesamowite. Europa czy bliska Afryka, choć piękne, nie oddadzą w pełni takiego uroku. Polecam wszystkim rejs na Karaiby, jako podróż życia.

Gość gość
szkoda kasy na cos co przemija szybko i bez sladu -rozumiem meble sprzety remont zebow ale rejs-lepiej odkaldac na czarna godzine gdyz grupa trzymajaca wladze ma w d***e czy kobiety bieduja gloduja i czy nie wyladuja w kartonie na dworcu czy pod mostem

Gość gość
wczasy i wycieczki przemija bez sladu -lepiej sprawic se cos praktycznego zeby wyremontowac

Gość gość
A pamiętacie "Costa Concordię" ? Weszła na skały i zginęło 36 osób.

Gość Minimasa
gość - wychodząc z takiego założenia o jakim Ty mówisz, nigdzie nie wolno się ruszyć. Nie latajmy bo ostatnio spadł samolot, do samochodu też strach wsiadać bo przecież tyle wypadków - LUDZIE bez przesady!!! Prawda jest taka że jak ktoś ma szczęście to mu cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. My byliśmy na tym rejsie na karaibach i co, żyjemy. Też się bałam bo rezerwowałam przez dreamtours i to u niemieckiego touroperatora i jakoś jeszcze tutaj piszę ;)

Gość gość
Zależy jaki, ale można taniej, nawet po Karaibach, zobaczcie to - http://www.rejsy-po-karaibach.pl/ A taka przygoda to już rzeczywiście coś niesamowitego.