Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iza26666666666666666

warto wydać 9 tys na rejs po karaibach?

Polecane posty

Gość gość
Mi szkoda tyle pieniędzy wydawać

Gość gość
Oni mają zysk z tego

Gość Rumburakkk
Nie polecam, chyba że jesteś emerytem. Dla mnie takie rejsy to opcja dla leniwych lub emerytów właśnie. Zamiast tego szczerze polecam rejsy jachtem po Karaibach i nie musisz to czarterować całego jachtu, a np. wynająć pojedyncze miejsca, tak jest np. na stronie www.rejsomat.pl. Sami decydujemy lub współdecydujemy gdzie płyniemy, do jakiego portu zawiniemy, jak długo zostaniemy na lądzie itd. Do tego można uczyć się żeglowania.

Gość gość
Nawet 15 tys jeżeli kogoś na to stać warto wydać. Dlaczego? Bo żadna inna podróż nie zapewni Wam takiego oderwania od codziennych problemów. Mój pierwszy rejs odbył się dzięki usługom Travelinc. Miotałam się, bałam, ale Pani, która mnie obsługiwała w bardzo rzetelny sposób i bez cukrowania rozwiała wszystkie moje wątpliwości. Osobiście polecam zwracać uwagę na ofertę tego organizatora, bo przez własne doświadczenie mogę powiedzieć z pełną świadomością, że jestem bardzo zadowolona z jakości świadczonych przez niego usług. Cały rejs odbył się zgodnie z tym, co zostało ustalone i zawarte w umowie. Na pokładzie statku panowały doskonałe warunki, obsługa była wielojęzyczna przez co z łatwością pokonaliśmy barierę językową. Ponadto trafiłam na promocyjny rejs i udało mi się dzięki temu sporo zaoszczędzić a to dla mnie ważne. Podsumowując. Travelinc jest dobrym i wartym polecenia organizatorem, z którym będziecie mogli czuć się pewnie i bezpiecznie.

Gość Mikel

Karaiby piękne  warto jednak moim zdaniem najpierw wybrać się na rejs po morzu Śródziemnym, żeby sprawdzić jak wygląda taki rejs, myślę że się nie rozczarujesz z swojej strony mam doświadczenia z podróżami i rejsami, https://www.podrozeirejsy.pl/, mają bardzo wiele rejsów w ofercie. Na pewno wybierzesz coś dla  siebie.

Gość Julia

Ja ostanio miałam okazję przeżyc przygodę z Travelinc i to za znacznie mniejszą kwotę - 2500 zł. Było cudownie!

Gość Basia

Zdecydowanie warto szukać atrakcyjnych ofert, my pojechaliśmy za prawie połowę taniej z travelinc. Było nieziemsko

Gość koleżanka

Miałam okazję być na rejsie z travelinc i przyznam szczerze że warto - ja zapłąciłam nieco mniej bo była super promocja, ale wyprawa zdecydowanie warta uwagi.

Gość jadzia

Moim zdaniem na podróżach nie ma co oszczędzać - oczywiście nie muszą być one pod znakiem pięciu gwiazdek, ale warto czasami wybrać coś o czym marzymy. Ja wybrałam się na rejs z travelinc po Morzu Śródziemnym, bylo bajecznie i nie żałuję wydania ani jednej złotówki!

Gość Majka

Jak dla mnie rejsy statkiem są warte swojej ceny. Piękną przygodę przeżyłam z travelinc wybierając się z nimi w rejs po Morzu Śródziemnym. Bajecznie!