Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam rodzić w poniedziałek!

Pytanie o nosidełko samochodowe dla niemowląt.

Polecane posty

http://dla-dzieci.anonse.pl/wozki-foteliki-i-nosidelka,480/gdynia-fotelik-do-samochodu-firmy-chicco-dla-niemowlecia,1883639.html Powyzej znajduje sie link do nosidełka podobnego, do naszego . Mam pytanie, czy do takiego nosidelka układać niemowle (chodzi mi o powrót ze szpitala do domciu) w rozku lub kocu? Nie wyobrazam sobie jak takie kruchutkie stworzenie zapinać do tych małych pasów. Prosze o rady!

http://dla-dzieci.anonse.pl/wozki-foteliki-i- nosidelka,480/gdynia-fotelik-do-samochodu-firmy-chicco-dla-niemow lecia,1883639.html NIe wiem dlaczego wyskoczyłą spacja w linku ;| Sorrki

Gość no a nie bedziesz zakladala
dziecku jakiegos kombinezonu zimowego? Jak taki zalozysz to on bedzie puchaty i dziecko nie bedzie juz takie malenkie do fotelika.

Tak, tak, kombinezon ubiore naszej Blance- oczywiscie! Pytanie moze wydawać się głupie, ale to moje pierwsze dziecko.... Bezpieczniej bedzie przypiąć, co? Takie maleństwo "wiązać" ;-)

Gość dziwne...
jak dziecko bedzie ubrane wlasnie moze byc taki kombinezon to nie bedzie juz takie malutkie, mozesz polozyc tez kocyk jak chcesz. A zapiac dziecko musisz, jak ja wychodzilam ze szpitala nie zapielam malego wiadomo takie malenstwo sie przeciez nie przemieszcza jeszcze pielegniarka mnie opierdzielila i kazala zapinac pasy.

Dzięki za odpowiedz! Chociaz nasza Blanka ma być spora na USG (8.lutego) wazyła 3 850 g! Takze moze nei bedz az taka krucha ta nasza kluseczka:)

Gość no a nie bedziesz zakladala
bez obaw :) bedzie dobrze

Gość mamma 7777
Na której stronie?Nie mogę znaleźć!Fakt że te foteliki samochodowe dla niemowląt-kołyski-chyba wszystkie do kitu są.Jak masz dziecko w śpiworku,to nie przypniesz go między nóżkami.W ogóle to dla mnie horrorem był przypinać te małe nóżki,brzuszki,pasy czasem przy szyjce-no ale alternatywy chyba nie ma.Ja różnie kombinowałam-w kocykach,na płaskiej podusi,przypinałam pasem dla dorosłych a nie tymi małymi-zależy jak długo mieliśmy jechać.Nie byłam z tego nosidełka zadowolona.

Pozdrawiam i miłego dnia zycze!

Maz link tam u góry w pierwszym poscie. Ale spacje wyskakują;| i musisz skopiować i wkleić u siebie ....