Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Morze Ciche

Liceum - jak tam jest

Polecane posty

Gość MelodiaUmysłu
Liceum to najlpeszy okres zycia. zaczynają się grube imprezy - osiemnastki gdzie pijesz jesz do woli za darmo haha :) teraz jestem 1 rok na studiach i brakuje mi mojej klasy i calego liceum :(

Gość Tak tylko pytam :)
Melodiaumysłu Widocznie miałaś szczęście, ja za swoją klasą nigdy nie będę tęsknić

Gość Morze Ciche
Z Kazdym Dniem - ja tez mam z tym problem, wiec troche sie martwie. Stad pomysl na ten topik.

Gość Morze Ciche
:-)

Gość koooooookooo
Gimnazjum- katastrofa. Liceum- naprawdę fajnie, fajni ludzie, już nie takie szczyle, które zdepczą i oplują, bo masz inne spojrzenie na pewne kwestie, więcej imprez, po prostu ludzie są dorośli i zachowują się jak przystało, a nie gimgówna (z calym szacunkiem:) ) . Oczywiście tworza sie grupki, ale ogolnie klasy sa zgrane (tak z obserwacji). Tylko zauwazylam,ze w 3 liceum , kiedy już atmosfera napięta:) - matura, wybór studiów to jakoś pojawiają się zgrzyty i wręcz kłótnie, ale to pewnie dlatego, że każdy wie, że zaraz drogi się rozchodzą, więc dlatego pozwala sobie na np. powiedzenie komus co naprawde o nim mysli. Tak bylo w moim liceum. Ogólnie naprawdę lepiej, nie martw się.

Chodziłam do dobrego gimnazjum, więc nie było żadnej patologii czy coś takiego. Ale i tak chciałam jak najszybciej stamtąd iść bo ludzie byli do dupy, same księżniczki, a chłopacy kompletne dzieciuchy. Liceum za to wspominam bardzo dobrze, fajni ludzie, imprezy, wycieczki na których nikt nas nie pilnował i inne akcje. Przeważnie jest tak, że w 1 klasie nauczyciele próbują poustawiać sobie nowych uczniów, w drugiej jest spokój, a trzecia to wiadomo, maturka.

Gość Morze Ciche
podnosze

Gość Morze Ciche
ponownie podnosze

Gość gorillaz rulez
No, to może ja ci trochę pomogę :) Chodzę teraz do 1 klasy dobrego liceum i mogę powiedzieć tak: nawet trzecioklasisci zachowują się jak dzieci - kładą sie na korytarzu tworząc "kanapkę" :o biją się, śmieją z innych - jednym słowem jeszcze gorzej niż w moim gimnazjum które uważałam za patologię. Do tego dochodzi dużo nauki, więcej niż w gim. Wiązałam wielkie nadzieje z pójsciem do liceum, niestety, to jest jakaś masakra :o

Gość wrocławski bard
liceum? Masakra, kicha i w ogóle ch u j n i a.Współczuję, że tam się znajdziesz. Ale żeby mieć studia, trzeba przez to przebrnąć. Lo masakra. Studia- raj.

Gość Morze Ciche
czekam na kolejne wypowiedzi :-)

Gość 1234567891
up

Gość Morze Ciche
upppp

Gość 1234567891
Halo????????

Gość Nova CE Wrocław
UWAGA! Wraca ośmioletnia podstawówka i czteroletnie liceum! Jeśli nie masz ukończonego gimnazjum lub liceum, to ostatni dzwonek, aby ukończyć szkołę aktualnie obowiązującym trybem. Wypełnij formularz na stronie, oddzwonimy! Link - http://www.nova.edu.pl/application/register/i ndex/

Gość gość
Gdzi edo liceum? Pomozcie!