Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaaaaa

zdradzil mnie i...

Polecane posty

Gość zrozpaczonaaaaa

nie wiem co mam robić dzisiaj moj facet po raz kolejny odebrał dziwny telefon, wkurzyłam sie i spytałam z kim on tak ciągle gada, a on do mnie, ze dłużej nie będzie tego ukrywał, ze musi mi coś powiedzieć nie wiedziałam, co ma na myśli, a on do mnie, ze ma kochankę normalnie mnie zamurowało i pytam dlaczego mi to robi, a on, ze sama tego chciałam.....ze on od paru miesięcy prosil bym zrobila mu loda z połykiem (ja tego nie chce),a ze ciagle odmawiam to jemu zaczęło czegoś brakować i poznał przypadkiem jakaś laskę i poszli do łóżka i ze ona spełnia każdą jego fantazje.... co ja mam robic?

Gość zostawićgo
jesli nadal bedzie Cie zdradzal to albo zrob to samo, tez go zdradzaj albo zostaw. chyba nie chcesz zyc z inna na boku?

Gość gabriel_
Zdradził raz, zdradzi kolejny. Nie musisz się godzić na robienie czegoś na co on ma ochote! Zostaw go w cholere. Może teraz myślisz, że nie dasz sobie bez niego rady, że sie już nie zakochasz, ale jak poznasz kogoś innego to stwierdzisz zupełnie inaczej:) Wiem co mówię:) Kiedyś byłam w takiej sytuacji.

Gość ave cezarrr
PROWOKACJA!!!! zrozpaczona- nudzisz się to się rozbierz i pilnuj lumpów:P

Gość Lilimarlenka
Ty chyba żartujesz? Facet cię zdradził bo nie chciałaś mu zrobić loda z połykiem ???!!! :) :)

Gość ooo natali
jaka denna prowokacja.

Gość i to jest dowód na to
że obciaganie z połykiem cementuje zwiazki ale niektóre zakompleksione dziewczyny nie sa w stanie tego pojąć