Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żabi kruk

Wszyscy mnie mecza kiedy w koncu znajde dziewczyne

Polecane posty

Gość LINDAaaa
a ile masz lat? nie martw sie przyjdzie na to czas nic na siłe:)

Gość rysio w agencji towarzyskiej
moze zamiast dziewczyny znajdz sobie chlopaka

Gość LINDAaaa
hmmmmm ja mam 25 i tez mnie mecza ale ja sobie nic z tego nie robie bede miała faceta to bede miała nie to nie moja sprawa a nikomu nic do tego:)

W sumie ja nie szukam poniwaz jestem przesadnie niesmialy. A chcialbym miec mila, sympatyczna, ladna i raczej troche rozrywkowa - sam jestem spokojny.

Gość prosze bardzo to jest topik
Dzizas - Zabi Kruk! Jeszcze sobie zadnej nie znalazles???

Gość Alina z Balladyny
mnie mecza dlaczego nie mam mezczyzny

Mialem ale krotko. Inne atrakcyjniejsze na mnie lecialy - a ja je ignorowalem przez niesmialosc.

Niektórzy podobno są stworzeni do samotności. A ty chciałbyś kogoś mieć czy tylko męcza cię te narzekania rodziny żebyś sobie kogoś znalazł?

PaniGreen -> nie wiem jak ktoś lubi być samotny bo dla mnie to żadna frajda :/

Gość Alina z Balladyny
samotnosc wierny przyjaciel

Gość samotnica, lat 25
Ja mam 25 lat i nigdy nie miałam chłopaka. Co do mojego wyglądu to jestem przeciętna, ale nie sądzę, żeby w tym tkwił problem. Chodzi raczej o to, że jestem domatorką, osobą spokojną, która często lubi być sama. Nie chodzę na imprezy, mam garstkę znajomych, ale nie są to aż tacy znajomi z którymi mogłabym gdzieś wyjść. Czasem ogarnia mnie wręcz pustka, ale za chwilę pomyślę sobie, że nie jestem od nikogo zależna i wszystko wraca do mojej normy. Pewnie odnalazłabym się w związku z facetem, który pod względem charakteru jest podobny do mnie, ale jeszcze taki się nie napatoczył.

Levviatan -> tak wiem, że samotnosć to żadna frajda, ale znam osoby które jakoś sobie z nią radzą. Mają dużo przyjaciół, pracy, hobby i wolą to niż zobawiazania jakie wiąza sie ze związkiem.

Gość Nieudacznik of Tibia
Mam to samo co samotnica 25. nie mam znajomych a siebie nie określiłbym jako domatora, chętnie wyskoczył bym na jakieś imprezy, pytanie tylko czy bym się odnalazł tam na miejscu. Póki co to niemożliwe. Chciałbym sobie znaleźć dziewczynę, obecnie nawet jestem zakochany ale ni w ząb nie umiem do niej podbić. Czuje się o wiele gorszy od niej, czuje że nie jestem nic wart dla niej, chociaż nie mam oficjalnie dowodów żeby tak twierdzić. Niestety mnie nikt nie pyta kiedy znajdę sobie dziewczynę, nikt mi nie doradzi jak postępować z kobietami. Jestem już skończony?