Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalony ale nie romantyk

pytanie o radę do kobiet - czy taka piosenka nadaje się by zaśpiewać ukochanej?

Polecane posty

hej, chciałbym zrobić dla Niej coś trochę oryginalniejszego niż kupienie kwiatka. Potrafię nieco śpiewać bez falszowania i gram całkiem dobrze na gitarze. Wobec tego chcę mojej kobiecie zaśpiewać i zagrać z okazji zbliżającej się rocznicy :) Ale nie jakiś banał "I love you" 14 razy z rzędu... Znalazłem taką piosenkę - oceńcie czy sie nadaje z jakimś uzasadnieniem, a jak jest nie ok to dajcie jakaś inną propozycję! dzięki :) http://www.youtube.com/watch?v=XX1poSrDa4A "Janusz Radek - Kiedy umrę kochanie" Kiedy umrę kochanie gdy się ze słońcem rozstanę i będę długim przedmiotem smutnym Czy mnie wtedy przygarniesz ramionami ogarniesz naprawisz co popsuł los okrutny Często myślę o tobie często pisze do ciebie głupie listy - w nich miłość głupie listy - w nich uśmiech potem w piecu je chowam płomień skacze po słowach nim spokojnie w popiele nie uśnie patrząc w płomień kochanie myślę - co też się stanie z moim sercem miłości głodnym a ty nie pozwól przecież żebym umarł w świecie który ciemny jest który ciemny jest i chłodny Kiedy umrę kochanie gdy się ze słońcem rozstanę i będę długim przedmiotem smutnym Czy mnie wtedy przygarniesz ramionami ogarniesz naprawisz co popsuł los okrutny Często myślę o tobie często myślę do ciebie głupie listy - w nich miłość głupie listy - w nich uśmiech A ty nie pozwól przecież żebym umarł w świecie który ciemny jest który ciemny jest i chłodny

Gość spoko klasa
To jest w dobrym guście :) Jednak bije z tych słó silna niepewność z Twojej strony, jeśli tak jest to piosenka jak najbardziej trafiona.

Gość mirko_apol
ależ pojjabany facet - eh ja kjedyś tez taki głupi byłem - póki moja zimna zołza nie wibiła mi tego z głowy ale gratuluję tego stanuu emocjonalnego, tej namiętnosci - obys tylko trafił na dobra kobietę, która cię do ceni - nie tak jak ja. Facet w takim stanie, często jest bardzo ślepy.

dzięki za opinię :)