Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrian_himnal

Od dość dawna randkuję na portalach mimo że mam żonę i coraz bardziej chciałbym

Polecane posty

Gość adrian_himnal

umówić się z jakąś panienką. Czy to normalne. Żonę juz raz zdradziłem - ale to był tylko raz - 3 lata po ślubie, bo nie wytzrymyałem zimna w sypialni. A terz w sumie wolałbym odejśc, ale mam córkę i sam nie wiem.

Gość jqk
jak ci było zimno w sypialni to trzeba było w piecu zapalić :D

Gość adrian_himnal
W takim "piecu " to i dynamit nie pomoże No tez właśnie tak chcę zrobic, najpierw odejśc - tylko czasmi myśkle czy z nowu nie trafię na taką zimna, materialistyczna zołzę - drugi raz to bym tego nieprzeżyół -eh

Gość bumcykcyktralalala
jak szuaksz na portalach to raczej nic innego nie znajdziesz

Gość Matrix...
a nie lepiej ruchać bez zobowiązań?

Gość taka jedna laseczka_fajna
Ja mialam sex kiedys z zonatym facetem, uwodzil mnie bardzo dlugo az wreszcie uległam. Byl najczulszym i najbardziej namietnym kochankiem jakiego mialam, kochal sie cala doslownie noc . Mowił ze z zona jest ok ale ona jest aseksualna, nie potrzebuje sexu i on jakos z tym zyje. Gdy sie ze mna kochal, czulam ze jest wyposzczony jak kawaler z przerwa 2letnia. Zonaty Facet, ja sie pytam??? Ten swiat jest chory. Myslalam zeby zostac jego kochanka na dluzej ale nie moge jakos k..wa, bo jak sobie pomysle ze pozniej przytula swa zonke swieta dziewice zimna.. A on pewnie juz sobie szuka mowej goracej panny.

Gość wierzcie wierzcie sobie
Każdy żonaty zdradzający facet opowiada to samo. Dowartosciowany,pewny siebie mężczyzna nie zdradza,najczęsciej ci skakający na boki to zakompleksione dupki chcący sie dowartosciować,ot co.

Gość taka jedna laseczka_fajna
szkoda tych zon, ze sa zonami