Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytający_dysio

Pytanie do kobiet co uważają, że nie są materialistkami.

Polecane posty

Gość pytający_dysio

Co cenicie u facetów najabrdziej?. Jakkie powinien on mieć cechy?

intelekt! "ciepło", serdeczność, czułość pasje, obycie, otwartość na świat, ambicje, marzenia zasady moralne, odpowiedzialność

Gość MUSI MIEC TO COŚ!!!
z pewnąścią musi być inteligentny, żeby można z nnim było o wszystkim porozmawiać, musi mieć duże poczucie humoru i wielki dystans do siebie ;-) tak jak mój mąż

Gość lachudryc
"z pewnąścią musi być inteligentny, żeby można z nnim było o wszystkim porozmawiać," Typowe babskie podejście wymagające cudów. Można być inteligentnym ale nie ma człowieka z którym na każdy temat pogadasz. Napewno twój facet na czymś się nie zna i polegnie w rozmowie.

najważniejsze żeby był przyjacielski, czuły, żebym mogła zawsze na niego liczyć. liczy się też inteligencja, ciekawe zainteresowania, musi coś wiedzieć o świecie. noo.. i takiego właśnie mam ^^ do tego ma piękne oczy ;]

"Napewno twój facet na czymś się nie zna i polegnie w rozmowie." oczywiście, ma prawo się nie znac na geologii, ale ja mam prawo się nie znac na informatyce ^^ chodzi po prostu o to żeby słuchać z zainteresowaniem i poznawać nowe rzeczy. wkurzają mnie ludzie z podejściem w stylu "nie gadaj o tym do mnie bo ja się nie znam" - rozmowa zdycha natychmiast.

Gość gvdfcesf
intelekt i dowcip.

Gość Najwazniejsza jest inteligencj
a

Gość IMO13258
Kluczowym słowem w temacie jest: "UWAŻAJĄ".

Gość lachudryc
Kluczowym słowem w temacie jest: "UWAŻAJĄ". A niby czemu zwróciłeś na to uwagę??

Gość 0101
ImO zaraz nas uświadomi, ze wszystkie jesteśmy materialistkami jakie to przewidywalne, IMO :)

Gość IMO13258
Dziasiaj kobiety dzielą się na dwa rodzaje - Te, które lecą na pieniądze, oraz te, którym wydaje sie, że na nie nie lecą... Lachonowi wyżej nawet zamaru odpowiadać nie mam oprócz dwóch krótkich słów: POKAŻ CYCKI!

Gość 0101
a ta agresja wynika z faktu, ze rodzice Cie nie kochali, czy z takiego, ze nie masz powodzenia wśród kobiet, IMO? :)

Gość ja lkksks
Dla mnie najwazniejsza jest kasa :) W dzisiejszych czasach trzeba sie umiec ustawić

Gość lachudryc
"Dla mnie najwazniejsza jest kasa W dzisiejszych czasach trzeba sie umiec ustawić " Sama nie potrafisz?

Gość IMO13258
Widzę słowa, a chcę zobaczyć cycki...

Gość 0101
każdy ma prawo do kierowania swoim zyciem, jak mu sie podoba, o ile nie krzywdzi tym innych jezeli dla kogoś pieniądze są najwazniejsze, to OKay, oby dały mu szczescie, a żadnemu niezbyt zasobnemu facetowi nic do tego (ad czestych narzekan tutejszych mezczyzn na materializm kobiet)

Gość xdfbxdxbb
DZISIAJ? kObiety zwsze leciały na kase. poucz sie sie historii. ja jestem kobieta i nawet nie chce mi sie mówic że jest inaczej, po co? :)

Gość ja lkksks
A po co ? Lenistwo , zreszta to facet powinien zarabiac Dlaczego mialabym sie uzerać z biednym ? Jakbym miała 18-20 lat to ok ,ale teraz ? hah

Gość IMO13258
Właśnie, to facet ma zarabiac (dużo) kobiety przecież wywiązują się ze swojej działki w "związku" dzieląc się z nim swoją waginą.

Gość lachudryc
" A po co ? Lenistwo , zreszta to facet powinien zarabiac" A dlaczego bo ty to jesteś święta krowa? "Dlaczego mialabym sie uzerać z biednym ?" A dlaczego ktoś miałby sie użerać z biednym leniem takim jak ty?

Gość ja lkksks
zdziwilabys sie :) bo na brak gotówki nie narzekam :)

Gość lachudryc
Ale nie odpowiedziałaś na moje pytanie ;p

Gość lachudryc
Powtórzę " A po co ? Lenistwo , zreszta to facet powinien zarabiac" A dlaczego bo ty to jesteś święta krowa?

Gość IMO13258
lachudryc, jaką płeć przedstawiasz?

Gość lachudryc
męską

Gość ja lkksks
tak jestem swieta krowa -zadowolony ? :D

Gość Alina z Balladyny
jestem materialistka i sie tym nie wstydze

Gość kinipini
tak udalo sie wychowac tatusiowi dziecko ze nie jestem materialistka,moze to wynika z tego ze w zyciu nie doznalam biedy,ale tez niemialam niczego ponad stan. Moj facet jest tak nieidealny ale dla mnie jest idealny :)kwestia gustu zalezy kto co lubi :) jedni lubia kochajacych czulych romantycznych,inni gustuja w przeciwienstwach,wazne jest by lubiec to w drugiej osobie

Gość lachudryc
" tak jestem swieta krowa -zadowolony ? " Ani zadowolny ani zasmucony. Lenie i nie udacznicy życiowi co nie potrafią na siebie zarobić zwisają mi koło dupy.