Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytający_dysio

Pytanie do kobiet co uważają, że nie są materialistkami.

Polecane posty

Gość ja lkksks
pracowalam ,ale pojawil sie ktos i juz nie musze, sam mi to zaproponowal -zresztą nie musze Ci sie tlumaczyc :)

Gość lachudryc
Co nie zmienia faktu źe jesteś leniem. Sama to wyżej napisałaś :)

Gość IMO13258
To weź się facet w garść i przestań jojczyć. Sam powinieneś wiedzieć, że kijem Wisły nie zawrócisz. Jedyną wartościową rzeczą jaką baby posiadają jest to co mają między nogami. Szczęśliwie dla nich się też składa, że mężczyźni tej "rzeczy" pożądają. Od zawsze płaciliśmy za cipkę - w ten czy inny sposób i zawsze płacić będziemy. Beczenie z tego powodu nic Ci nie da. Zarabianie dużej kasy odwrotnie...

Gość lachudryc
Zarabiam dużą kasę. A płacić za cipki to sobie mogę w burdelu

Gość j40390394
najwazniesze, zeby dobrze ruchal, wszystko inne jest mnie wazne

Gość 0101
a czy ktoś kogos zmusza do zadawania się z leniem? wolność wyboru, mówi Ci to coś?

Jak już gdzieś napisałam jestem materialistką i uwielbiam swoje dobra materialne. Cudze mnie nie interesują:)

Gość IMO13258
Tak czy inaczej będziesz płacił. Zapłacisz za wspólną kolację? Zapłacisz za prezenty dla niej? Będziesz ją utrzymywał jak bedzie w ciąży (pewnie z innym fagasem, ale to już inny temat)? BĘDZIESZ PŁACIŁ.

Gość IMO13258
Boratka, zdjęcia Twoich "dóbr materialnych" poproszę.

Gość ja lkksks
zalezna? jestem ale dalabym sobie rade , pracowałam wczesniej , nie nie na stanowisku kasjerki także poradzilabym sobie a ten układ to po prostu wygoda . Jemu i mnie to pasuje ,mam czas na wszystko :)

jak dla mnie ? musi być troche (wariat) żeby nie wyśmiać moich szalonych teorii tylko nimi sie bawić i by mnie czasem zaskakiwać. jak gdzieś ze mną wychodzi powinien być szarmancki. mieć jakieś zajęcia, pasje, zainteresowania... powinien mnie szanować. lubić bliskość ;)...

Nie mam zdjęcia wyciągu z konta:) A moim zdaniem jak facet utrzymuje kobietę bo chce i oboje nie mają z tym problemu to chyba nic złego. Co prawda ja nie wyobrażam sobie siebie w takiej sytuacji ale daleka jestem od potępiania innych za ich styl życia