Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdzisław.pl

upadek moralny (wielu) polskich kobiet

Polecane posty

Gość zdzisław.pl

Tutejsze kobiety zakładają mnóstwo tematów typu facet zdradza, ciągłe kłótnie, ogląda się za innymi, bije, woli popijawy z kumplami. Ja się pytam dlaczego pozwalacie sobie na coś takiego? Za słabo poznajecie swych facetów, dajecie się im wodzić za nos, jesteście ślepe z miłości. A potem płacz i zgrzytanie zębów, złość. Nie rozumiem Was. Powinnyście znać swych facetów na wylot, nie dać traktować się jak worek na spermę, nie dawać ciała przed ślubem a co najmniej narzeczeństwem. Ci wasi faceci nie ponoszą za to sami wyłącznej odpowiedzialności, że są tacy beznadziejni. Same im na to pozwalacie, więc potem nie dziwcie się, że oni to wykorzystują i Was robią w bambuko. Często też nie macie pracy, a po rozstaniu zostajecie pannami - często z dzieckiem - co nic nie potrafią i wracacie z płaczem do mam z narzekaniem że on jest wszystkiemu winien, ten ZŁY. Chyba, że uda Wam się dostać część majątku na rozprawie rozwodowej. Ale najczęsciej do zawarcia małżeństwa wogole nie dochodzi - bo nie chcecie żeby on Was zostawił, kiedy będziecie nalegały na legalizację związku. Powinnyście postawić sprawę jasno - i zostawiaćfaceta jak on nie chcę się wiązać na stałe. Ech te dzisiejsze kobiety... 1000 problemów a nasze babki żyją ze swoimi mężami po 40-50 lat i patrzą na nich (z wzajemnością) jak w obrazek.co za czasy

Gość teska44
a ty Zdzisiu to taki święty jestes?

Nie rozumiem Was . Powinnyście znać swych facetów na wylot, nie dać traktować się jak worek na spermę, nie dawać ciała przed ślubem a co najmniej narzeczeństwem." no i co autorze, wtedy byś miał tylko jedną cipkę, w sensie żonę tak jak jest teraz, chyba jest lepiej