Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kropla Minerałów

Prawko :D

Polecane posty

Dziś odebrałam prawo jazdy :)) Kilka groszy mnie to kosztowało, ale uczucie przy odbieraniu było bezcenne :D Nie poddawajcie się w walce o tak cenny plasticzek ...:D

nie poddawajcie się w walce... apotem taki co zdawał 10-20 razy dostaje prawko bo zdał szczęśliwie i potem tacy nie wiedzą jak się zachować na drodze i uważają że w każdych warunkach można jeździć po 100 lub więcej.

Levviatan, nie każdy kto zda za drugim czy trzecim razem to potem nie potrafi się poruszać po drodze! Jeśli ktoś faktycznie nie zda 10 razy o już lekka przesada, teraz oblewają bo robi się coraz mniej chętnych do zdawania a WORD-y trzeba z czegoś utrzymać :P

[zgłoś do usunięcia] Levviatan nie poddawajcie się w walce... apotem taki co zdawał 10-20 razy dostaje prawko bo zdał szczęśliwie i potem tacy nie wiedzą jak się zachować na drodze i uważają że w każdych warunkach można jeździć po 100 lub więcej. Levviatan mimo wielkiej sympatii do Ciebie nie zgodzę się z Tobą. Powiem szczerze, że o wiele bardziej boję się tych co zdali za 1 razem niż za 20

Koktajlowaaa -> tylko wątpię aby większość tych co zdała za 10 razem lepiej jeździła niż ci co zdają na 1-3 razem staszek spod monopolowego -> nie jechałeś ze mną to się nie wypowiadaj na temat mojego stylu jazdy. Bellik -> tylko wątpię aby ktoś zdawał 20 razy tylko dlatego że się egzaminator na niego uwziął.

Ja zdałam za 6 w Lublinie. U nas średnia zdawalność wtedy to była za 8 teraz ponoć jest jeszcze gorzej :] I niestety tylko 2 egzaminy oblałam na własne życzenie ( nerwy na placu mnie żywcem zjadły). Natomiast najlepszą historię miała moja znajoma :D Pan egzaminator oblał ją za gumkę do włosów :D Była to gumka z cekinami przy czym pan egzaminator uwziął się, że to lustereczka i zagrażają bezpieczeństwu xD

Gość no wlasnie czesto
Ci co zdali za pierwszym razem jezdza duzo gorzej niz ci co zdali za 4, 3 razem , wiec nie wkladac wszystkich do jednego wora:o

nie wiem dlaczego piszecie że często tak się zdarza że ludzie zdający za 1 razem jeżdżą gorzej. leczycie swoje kompleksy? to jak kto jeździ to zależy od doświadczenia nabytego w późniejszym okresie, a nie od ilości nie zdanych prób

Gość no wlasnie czesto
z doswiadczenia wiem i po moich znajomych;)

Gość To prawda w sumie
Ja zdałam za 2 i jeżdże jak kaleka, a nawet gorzej. A teraz to w sumie nie jeżdzę wcale. Miałam już stłuczkę i generalnie no nieciekawie. Wolę nikogo nie narażać.

Gość nnnnnnnnnnooooooo
hmmm...to ja w czepku urodzona...zdałam za 1 razem....i przez te 12 lat mam 4 stłuczki na koncie, a jeżdzę dość dużo :)

Gość 4 stłuczki to nie tak mało
ja bym sie bala po 4 stluczkach jezdzic

Gość nnnnnnnnnnooooooo
czyli co? mam się przesiąść do autobusu ? 2 nie z mojej winy...a to tłoczne miasto. śerdnio 1 na 6 lat spowodowałam...wszystkie w miescie, w trasie bez kolizyjnie.

Gość jkdka
ja mysle ze szkoly ucza zdawac test a tak naprawde nie ucza jazdy dopiero w prawdziwym zyciu mozna nauczyc sie jezdzic

Gość 4 stłuczki to nie tak mało
A gdzie napisałam że masz się przesiąć do autobusu? Jak sie czujesz pewnie to jeździj dalej. Ja bym się bała.