Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka kikut

mocz jak krew

Polecane posty

Gość anka kikut

Witam. Od 3 dni gdy się załatwiam sikam krwią... współżyłam z moim narzeczonym, bez zabezpieczenia. Na drugi dzień, bolał mnie dół brzucha i tj. macica. z resztą sama juz niewiem. poszłam do wc i nie umiałam sie wysikać, później juz siusialam krwią. Mineły 2 dni i kochaliśmy się znowu, gdy wstalam jeszcze bardziej leciala mi krew z moczem, w sumie to sama krew... Czy to może być ciąża??? pomóżcie prosze.

jak mozesz sikac krwia, albo masz problemy z nerkami i dlatego sikasz krwia, od sikania jest cewka moczowa!! a do stosunku pochwa...ale widze ze duzo kobiet mysli ze maja jedna dziurke do wszystjkiego ha ha...dziwne! mamy XXI wiek....

Gość chyba....
ostry kamyczek rani cewkę moczową i stąd świeża krew w moczu, zatem zrób USG lub RTG układu moczowego. Co dalej zadecyduje urolog.

Gość chyba....
inna możliwość to nadżerka szyjki macicy, co przy dotykaniu penisem naruszana jest i krwawi. Z tym problemem do ginekologa i on zleci wypalankę.

Gość Do Samosi
Droga Samosiu nie bądź taka złośliwa, gdyż po Twoim nicku widać, że jesteś samotna i Twojej dziurki nikt nie chce, dlatego nie masz problemów z krwawieniem, buahhhha

Gość hihihihihihihihihahaha
Musisz mieć erytrocyty wyługowane w moczu. Jest to ewidentnie problem z nerkami, zrób sobie najszybciej jak możesz morfologię w Laboratorium i idź z wynikami do lekarza. To się leczy, a nie bzyka!

Gość kumoszka
najadłaś się za dużo buraków...?