Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heyhey

chce sie szczesliwie zakochac-banal?

Polecane posty

Gość heyhey

pewnie banal, ale siedze sobie dzis spokojnie w domu i nie mam co ze soba zrobic. moge poczytac, pouczyc sie jezyka, ale lapie jakiegos malego dola, ze chilabym miec fajnego faceta, stworzyc partnerski zwiazek, namietny, kocham sie z nim na tysiac sposobow, przytulac i wszystko inne.mimo, iz jestem wciaz dziewica potrebuje strasznie seksu. diagnoza chyba jasna-brak mi bliskosci;) tylko czemu ten brak odczuwam zwykle wieczorem, a w ciagu dnia, lub gdy ktos sie juz pojawi nie chce slyszec o zadnym facecie?

Gość heyhey
wiem, ze to oklepane, al patrzac na moje dotychczasowe zycie uczuciowe, to odnosze wrazenie, ze nigdy nie bede nawet w zwiazku, a co mowic o byciu w fajnym zwiazku... spotykam sie niezobowiazujaco, maks 3 randki i koniec, uciekam, koncze. a jesli nawet cos poczuje, to on niekoniecznie to odwzajemnia. nie wyobrazam sobie siebie uorawiajacej seks, mam wrazenie, ze to sie nigdy nie stanie i zdziwaczeje w koncu. gdybym chciala, moge zawsze odezwac sie do faceta z ktorym lacza mnie dzikie namietnosci, ale nie chce tak...bez uczucia.

Gość rrrrrrrrruch
mam na imie Adolf i nadal czekam .....:(

Gość heyhey
Juz mam dosc robienia lodow nieznajomym...

Gość heyhey
:) no ok, ok nie bede wymyslac sobie problemow tak tylko sobie chcialam troche pomaudzic.