Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawammm

Ciekawe, czy przed tymi wyborami ludzie znów się nabiora na gierki Jarka

Polecane posty

Gość ciekawammm

na nowe oblicze PIS :D:D Tak, jak przed prezydenckimi :D

Gość ciekawammm
uwielbiam lizac wasy Bronka po kolacji sa takie apetyczne jeszcze te resztki bigosu ktory gotuje mu nasza Carla Bruni ociekaja a ja sie zakradam po cichutku do palacu i delektuje

Gość Ulczy Wam
nie popieram Jarka, ale zastanawia mnie czy jego kolega po fachu od manipulacji - Tusk będzie miał podobnie nudne gierki i czy się ludzie na nie nabiorą, niektórym się wydaje że rządzi PiS a ja przypominam rządzi PO. Chociaż to jeden pies POPieS :)

Gość nie dam się nabrac
na gierki Jarka - jak zwykle , ale tym razem nie dam się też nabrac na gierki Tuska , mam już dośc obiecanek cacanek , wszyscy mają nas obywateli w dupie i już się nie łudzę że ktokolwiek zrobi coś dobrego dla tego kraju

Gość grugru sru
na gierki jarka i gierki tuska, jak ktoś wyżej napisał, na pewno się nie nabiorę

Gość Cud Donalda
Cukier po 4,2 zl :(

Gość po pierwsze to
u nas wczoraj był cukier na promocji po 3,30 - nigdy w życiu takiego bydła w sklepie nie widziałam - nie w sensie że ludzie bydło tylko takie zamieszanie , po dwóch godzianch po cukrze ani śladu , dzisiaj cukier po 4,50 :O:O

Gość Cud Donalda
za PISu cukier byl po 1,60zl

Gość era imp era
pis i po to jeden pies, niczym się nie różnią

Gość ciekawe czy się nabiorą
NA OBIETNICE tuska??? :o

Gość jfu
Wybory jesienią,a podatatek goni podatek,ciągłe podwyżki produktow wczoraj cukier kupiłam po 4,55zł,mąka 2,70zł,podatek za grunt pod garażem/blaszak/-było 85zł rocznie -przyszło420zł ,auto płaciłam w grudniu po staremu,ale mąż motor 750cm było 52zł jest 490zł

Gość laki laki
mam dosc tego klamliwego rudziecleca pamietajcie rude to falszywe, rudy to charakter a nie kolor

Gość jfu
ciekawe co jeszcze obieca nam ten rząd , telewizje mielismy mieć za darmo i mieliśmy być zieloną wyspą,jest biało ,zimno i żadnych perspektyw.Pewnie wyspa tonie,a my tu jak szcz.....y na pokładzie,razem z nią.

Gość to że ludzie tak wariują na
temat cen cukru, świadczy tylko o tym, że produkcja bimberku idzie pełną parą. I to jest cud Tuska, a zarazem Jarosława Kaczyńskiego. Amen pocałuta w dupę Jaruzela za stan wojenny. Chcieli pisiory Jaruzela , powiesić za szyję, pisior sie rozpierdoliłl, a Jaruzel żyje. Buhahahahahahahahaah

Gość Dwóch wielkich Polaków wzrostu
nikczemnego. Tusek podwyższył ceny cukru, by się uaktywnili producenci bimberku polskiego, zwanego koniakiem księżycowym, aby smutni panowie z Urzędu Skarbowego, zebrali należne państwu podatki od produkcji i dystrybucji bimberku, celem załatania i zacerowania dziury budżetowej.

Gość jfu
Po 89roku to nam ludzią pracy żyje sie coraz gorzej,a zdrowie coraz gorsze,a do lekarza bez łapuwy sie nie pokazuj, lub tylko prywatnie i też nie wszystkie badania,wiem coś jestem chory,mam od listopada ból w boku,(podobno kregosłup) i żadnej poprawy,minimum badań,długie terminy,na tomograf komputerowy mam termin28 kwiecień.Skoda słów,tabletki przeciw bulowe i nie działają.Za co mam chwalić nasz rząd ,służbe zdrowia.

Gość jfu
Bimber produkowali nasi pradziadki dziadi i ojcowie i byli zdrowi , a my kupujemy w sklepach i na melinach wynalazki /oczyszczony autowidol boryga spirytus metylowyi ślepniemy,umieramy od ruznych chemicznych związków.Polak -królik doświadczalny.

"fu Po 89roku to nam ludzią pracy żyje sie coraz gorzej,a zdrowie coraz gorsze,a do lekarza bez łapuwy sie nie pokazuj, lub tylko prywatnie i też nie wszystkie badania,wiem coś jestem chory,mam od listopada ból w boku,(podobno kregosłup) i żadnej poprawy,minimum badań,długie terminy,na tomograf komputerowy mam termin28 kwiecień.Skoda słów,tabletki przeciw bulowe i nie działają.Za co mam chwalić nasz rząd ,służbe zdrowia." Ja polecam na to zdrową dietę:classic_cool:.Ja co prawda nie mam zupełnie zdrowej ale wystarczyło że stosuję dietę bezmiesna i znacznie sie poprawiło z kregosłupem:classic_cool:.Tu jest o tym dlaczego organizmy są podatne na bakcyle i nie tylko: http://www.lepszezdrowie.info/pomoc_w_nieulecz.htm :classic_cool:.Jakby co tu jest mój temat o kuracjach: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4547435 :classic_cool:. A co do osobników z sejmu,senatu,itd.-większość powinna witać się z toporem kata.

Gość jfu
Max Zander vel Klaun gffggghhh@tlen.pl'; Wielkie dzieki poczytam i podstosuje sie.U mnie to jest też problem,praca fizyczna, stale coś przenieść,(dom na peryferjach) podnieś,nawet palenie w piecu co,schylanie sprawia ból.Na rechabilitacji (bio prądy) za wysokie napiecie było podłączone wartości 172-188,rechabilat powiedział ile wytrzymam,a mi podrzucalo kregosłup,podobno porwał końcuwki mieśnia grzbietowego,i miedzy żebrowego.Podobno 4 lata ta dolegliwość może boleć ,a może i dłuzej.

Gość w nosie mam to
Srał pies ich wszystkich ! Kuuuurwa wypłaty brakuje na życie APOKALIPSA ! 😭

Cukier jest drogi bo zamknięto cukrownie. Jak ja nie lubię jak ludzie gadają bzdury w kwestiach politycznych :O. Przypominam że po akcesji do Unii i podpisaniu Traktatu Lizbońskiego jesteśmy uwiązani, Aktualnie VAT to 23%, akcyza 400 Euro. Minimalna stawka podstawowa VAT to 15% Minimalna akcyza na benzynę to 359 Euro.

Gość Pan prezes nie
bawi się w żadne gierki! Jest uczciwym, prawdomównym i oddanym krajowi człowiekiem! Tylko lemingi tego nie widzą!

Gość xc cxcx
teraz zniowu ebda wszyscy wszystko obiecywac a po wyborach "no coz se ne da"

Gość xc cxcx
za hooja pana nie zaglosuje ani na PIS ani na PO.......ale na co jak nie ma nic godnego uwagi? Wszyscy tylko dla siebie i dla siebie by wladzy zylo sie lepiej

Zawsze jest alternatywa. Przypominam że obecna ekipa brylowała na salonach już za czasów rządów Tadeusza Mazowieckiego. 20 lat minęło a nic się nie zmieniło jeśli chodzi o kadrę rządzącą :)

Gość Maryjet.
Tyle razy gadalam zeby glosowac na Leppera to nie. Tak jakby oprocz Pisu i PO nic nie bylo. Bo Lepper to glupoty gada itp. On wcale glupio nie gadal! To prosty czlowiek i wie co to bieda. Ale glupi ludzie daja sie manipulowac mediom ;/

Gość stasia 9090
Tyle razy gadalam zeby glosowac na Leppera to nie. Tak jakby oprocz Pisu i PO nic nie bylo. Bo Lepper to glupoty gada itp. On wcale glupio nie gadal! To prosty czlowiek i wie co to bieda. Ale glupi ludzie daja sie manipulowac mediom ;/ > Teraz to już nawet i dobry gospodarz nie bedzie miał czym gospodarzyć.Spułka Tusk -Sawicki - Grabarczyk - Rostowski zostawią nas golcami,step i ugory.