Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0/10!

tak mnie bolą zeby, ze chyba zeświruję.................

Polecane posty

Gość 0/10!

uwzięły się na mnie 2 ósemki, górna i dolna. mam małą szczękę, nie ma na nie miejsca. Górną wyrwałam w tym tygodniu i cały czas bolą mnie zeby górne od 5 do 7. A od dolnej to już szału dostaję- boli migdał, dziąsło i dolne zeby po tej samej stronie. codziennie na tabletkach przeciwbólowych. Z ta ósemką musze jechac do chirurga szczekowego :(:( przyjmuje tylko w czwartki, czy moge to zrobic już w przyszłym tygodniu? czynie można tak tydzien po tygodniu wyrywać, znieczulenie itp...

Gość przed dalszym leczeniem
popłukaj wywarem z szałwi taki ból najczęściej jest wynikiem stanu zapalnego a szałwia jest na to skuteczna p.s. płukać lecz nie pić pita nieumiejętnie jest szkodliwa dla układu nerwowego

Gość 0/10!
ok, spróbuję... mam już usunięte 2 górne ósemki, z poprzednią mialam taki stan zapalny, ze bolało mnie pół głowy, pół szczęki, pół gardła i ucho. Masakra. Z teraz tak sie boję tego chirurgicznego usuwania :( ten ząb to prawie w gardle rośnie, ale jest widoczny, więc może nie będzie tak źl, bo nie będzie dłutowania

Gość nowa pracownicapewnej firmy
moze Ci korzeń został? to posprawdzaj moze wspolczuje 🌻:(

Gość 0/10!
Nie, nie, korzeń nie został na pewno- widziałam go na wlasne oczy po wyrwaniu zeba, był masakryczny :O ból od dolnej ósemki się nasila, dzisiaj okazało sie, ze mam w domu duomox, zadzwoniłam do dentystki i kazała brac, mam nadzieje, ze wreszcie ten ból ustąpi, a niedługo do chirurga, rany, chyba nie bede spać z nerwów :(

Gość ubawpopachyyyyyyyyy
po rwaniu nie dostales antybiotyku? Kosmos jakis, zmien dentyste ;/ nimesil, lub aulin. co 8 h.

Gość 0/10!
hmm, zawsze miałąm pełne zaufanie do tej dentyski, wszystko dobrze poelczone itd. Rokt emu wyrywałam górna ósemkę i tez bez antybiotyku,w szystko się super skończyło, nawet nie bolało po rwaniu. A przed rwaniem, to lepiej nie mówić.

Gość nie przepisuje się
antybiotyków na zapas używa się gdy są konieczne