Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raz i trzy

Sińce koło oczu u 2latka.

Polecane posty

Gość raz i trzy

Witam Mam pytanie do mam które być może spotkały sie z czymś takim :jak sińce miedzy oczami (czyli nad noskiem)u dziecka. Mój synek ma dwa latka.8 m-cy temu zauważyłam że pojawiły się między oczkami i troszkę pod nimi. Zrobilismy badania: 3 podejścia na pasożyty kału-negatywny wynik badanie moczu i krwi-wszystko ok. waga w tej chwili 12,200 nie jest pulchny,bardzo ruchliwy.posiłki zjada dobrze. Nie ma innych objawów. Podaję witaminki-i faktycznie apetyt sie poprawił. Dodam że nikt w rodzinie nie ma "takiej urody". Czy któraś z was spotkała sie z takim problemem?

A to sa sine since czy niebieskawe? Bo moze to przeswitujace zylki? Moja bratanica miala taki niebieskawy "siniec" nad noskiem, miedzy oczami. Blondynka, jasna cera. Dlugo miala, jesli dobrze pamietam do zniknelo gdzies w wieku 6-7 lat. Wygladalo jak niebieski siniec, ale to byla zylka polozona tak plytko pod skora. Moja corka ma podobne miejsce u nasady wlosow nad skronia.

Gość raz i trzy
podnoszę:(

Gość raz i trzy
No własnie niebieskawy.Pod jednym oczkiem ma żyłkę napewno. Synek jest blądynkiem i ma jasną karnację. Myślałam jeszcze że może skóra jest ciniutka w tych miejscach i dlatego widać to u niego.

Gość raz i trzy
przepraszam -blondynkiem:)