Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basia_smutasek

Adaś Wróć ! ;(:*

Polecane posty

Gość Basia_smutasek

To było tak . Poznała przez przypadek Adama . Przez Moją koleżankę Paulinę, no i byłam z nim 2 i pół miesiąca byłam strasznie o niego zazdrosna , i było tak mieliśmy takie dni że się ciągle kłuciliśmy . Bo to tamto i tamto o byle co robiłam mu kłótnie ! No i to było pewnego sobotniego wieczoru . Ja Adamowi przed imprezą tydzień mówiłam że jest impreza Ale on zapomniał i w dzień imprezy pokłuciliśmy się strasznie . W poniedziałek zerwał ze mna bo powiedział że jakoś dziwni sie to wszystko ułożyło nie tak jak sobie wyobrażał . Ale nie wiem co mam robić Bo on ma dziewczyne a ja chciała bym go odzyskać . Mineło prawie 2 miesiące . trasznie jestem o niego zazdrosna jak sie dowiedziałam ze on ma dziewczyne zranił mnie ale jak che o niego walczyć bo go nadal bardzo kocham i chciałą bymżebyście mi pomogły i doradzili co mam robić z Góry Dziękuję ;* Pozdro Dla Wszystkich ;*

Najlepiej by było gdybyś do niego napisała albo zadzwoniła i porozmawiała z nim o tym , no i zdecydowanie się zmienić . ; )) * Ale w końcu bez zazdrości nie ma miłości .....