Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MŁODY TATA!!!

KOBIETY POMÓŻCIE MI Z TYM DZIECIAKIEM

Polecane posty

Gość MŁODY TATA!!!

KOBIETY POMÓŻCIE. WŁAŚNIE ZOSTAŁEM SAM Z SYNEM (3MIESIĄCE). POKŁÓCIŁEM SIĘ Z DZIEWCZYNĄ WALNĘŁA DRZWIAMI I WYSZŁA, NIE ODBIERA TELEFONU, A TEN RYCZY NON STOP. NIE WIEM CO ROBIĆ! DAŁEM MU JEŚĆ! CO ZROBIĆ ŻEBY PRZESTAŁ PŁAKAĆ?????? POMOCY

Gość Upe
Zabawić go :) wziąć na ręce, polulać, sprawdzić czy ma czystą pieluchę, śpiewać mu, gadać do niego, zabawić grzechotką, na pewno nie siedzieć na kafe :p

Gość MŁODY TATA!!!
CZY SĄ TU JAKIEŚ KOBIETY ???? PROSZĘ!

Gość MŁODY TATA!!!
MYŚLISZ,ŻE GO NIE ZABAWIAŁEM? PISZE BO JUŻ NIE MAM ZUPELNIE POJĘCIA CO ROBIĆ! A OCZYWIŚCIE MOJA MAMA NIE ODBIERA! JA PIERDOLE

Gość treleldudki
a do pieluszki zajrzałeś?

Gość Upe
A wziąłeś go na ręce? Przytuliłeś? Śpiewałeś? :D Pieluchę ma czystą? :)

Gość Upe
I tak jeszcze jakbyś nie wiedział-dzieci mają to do siebie, że płaczą :D

Gość jjjjjjjjj jjjjjjjj
1. sprawdz pieluche 2. daj pić bo mleko mod nie zaspokaja pragnienie tylko glod 3. moze chce wiecej mleka. 4. poloz na brzuchu lub nos 'na samolocik' moze ma bol brzuszka 5. moze nie potrafi usnac, dobry sposob to Ty poloz sie na plecach, malego w pozycji na brzuszku na Twoim brzuchu i kladac rece na jego glowie i pleckach przeciagaj w kierunku swojej szyi i stop tak jakby kolysz, nie wiem czy rozumiesz, tak male dziecko powinno szybko usnac

Gość Upe
I żebyś się nie poczuł zbyt dobrze, słaby z Ciebie tata skoro nie wiesz jak się zająć własnym dzieckiem :) Nie dziwię się, że dziewczyna trzasnęła drzwiami i wyszła.

Gość grfedrg
a co ty robiles przez trzy miesiace ze teraz nie wiesz jak syna zabawic, porazka

Gość treleldudki
to maluch płacze,a Ty na cafe siedzisz?

Gość MŁODY TATA!!!
CZYSTA PUPA,NIE MA SIUŚKÓW ANI KUPY. JA WIEM,ZE PŁACZĄ ALE BOŻE ON RYCZY BEZ PRZERWY JUZ NAWET NIE IWEM ILE CZASU! GŁUPIO ISC DO SASIADKI!? JEZU CZUJE SIE JAK DEBIL. ALE JA SIE NIM TAK MALOOPIEKOWALEM BO CALY CZAS PRACUJE, NA DWIE ZMIANY ZAPIERDALAM ŻEBY TEJ IDIOTCE I MOJEMU SYNOWI NICZEGO NIE BRAKOWAŁO,A TAMTA STRZELIŁA FOCHA I MNIE Z NIM ZOSTAWIŁA TERAZ.

Gość MŁODY TATA!!!
KURWA TRZYMAM GO NA RĘKU. PISZE BO WYKORZYSTAŁEM WSZYSTKO CO MI PRZYSZŁO DO GŁOWY

Gość grfedrg
to masz okazje nawiazac wiez z synem, dobrze to wykozystaj bo moze ta idiotka zabierze wkrotce syna i tyle bedziesz go widzial, skad sie tacy ludzie biora

Gość Upe
Uspokój się, bo dziecko może wyczuwać Twoje zdenerwowanie i je jakby od Ciebie przejmować. Przytul go przede wszystkim :) Może ma kolkę, pomasuj brzuszek delikatnie, włącz suszarkę, tylko, żeby na niego nie wiało, po prostu niech sobie szumi gdzieś obok.

Gość ffsdf
może go coś boli. Idź do sąsiadki ona się nim zajme

Gość dziwne....
moze w wozek go poloz i powoz po domu jak nic innego nie pomaga

Gość jhuhjiuj
gówniarz was wkręca a wy to łykacie oj dzieci dzieci

Gość nozyczkiu
a ile ma dzieciak?

Gość Upe
w pierwszym poście jest napisane, że trzy miesiące :o czytać nie umiesz? :o

Gość Pomoge moze troszke
W dzisiejszych czasach dzieci nie placza z powodu mokrej pieluchy,pampersy sa teraz bardzo chlonne i dziecko nie czuje dyskomfortu.Moim zdaniem tatus musi przytulic i spokojnym glosem mowic do dziecka,albo zanucic cos.Dziecko czuje kiedy rodzic sie denerwuje i wtedy sam jest niespokojny.Moj malutki synek tez czesto placze jak jestem zla (np pokloce sie z mezem) on wyczuwa napiecie! Jeszcze druga mozliwosc to kolka,poloz na brzuszku i masuj plecki w odwrotna strone niz wskazowki zegara,rob to spokojnie i mow do niego czule

Gość MŁODY TATA!!!
dobra mały śpi.masowałem brzuszek i położyłem potem go na swoim tak jak to napisała jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj. dziękuje. nie zajmowałem się nim bo bardzo dużo pracuje,ale jak mam tylko wolną chwilę to się nim zajmuję tylko nigdy aż tak nie płakał i bardzo się przestraszylem. pozdrawiam Was drogie panie,jesteście NIEZASTĄPIONE.

Gość MŁODY TATA!!!
a idiotka jeszcze nie wróciła ;/ co za matka

Gość Upe
Nie wiem o co Wam poszło, ale spróbuj ją zrozumieć. Może sobie nie radzi z dzieckiem, może ma depresję, hormony buzują ;) Może się sobie nie podoba po ciąży i w związku z tym chodzi sfrustrowana :)

Gość MŁODY TATA!!!
niestety wiem, bo byłem z nią przez multum miesiączek,9miesiecy ciaży i jeszcze teraz i wiem jak hormony buzują ale niech troche się zacznie kontrolować bo ja kontroluje się non stop! też mam ochote wyjść ,trzasnąć drzwiami i pójść byle gdzie, ale dziecko to obowiązek. ja jestem na nogach od 30 godzin a ta sie rzuca jak małolata.

Gość MŁODY TATA!!!
dobra wygadalem się, jeszcze raz Wam dziękuje.