Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZE o pomoc!!

Doradźcie co mam zrobic z babką >?

Polecane posty

Gość PROSZE o pomoc!!

Jak zabić babke, która jest rodziną zastępcza dla mnie >?

Gość to są groźby karalne
lub gimgówniany 'żart'

Gość ta co napisała posttttt
raczej bym rzekła iż to żart :) Moja babcia prosiła, abym napisała ten post, uwaza, ze bardzo źle ja traktuje, nie szanuje mojej baci, jestem dla niej wulgarna, nieprzyjemna, w ogóle nie darze ją szacunkiem.... zastanawiam sie, jak mogłabym to zmienić ? Pozdrawiam i bardzo prosżęo odpowedź .

Gość ten co pierwszy odpisał
no starzy i chorzy ludzie są ciężcy opiekowałem się przez 3 lata ponad 90 letnią ciotką by siostra mieszkanie po niej odzieczyła a ona opiekę miała umarła u mnie byliśmy związani od dzieciństwa gdy z siostrą byliśmy dziećmi za opiekunkę robiła jak rodzice byli w pracy opieka moja łączyła się z basenami itd jednocześnie pracowałem najgorsze jednak było co starość i choroba z ciotką zrobiły ostatnie pół roku była ma wpół rośliną nie była w stanie zdania złożyć choroba zjadła jej większość mózgu dosłownie do tej pory zdjęcia rtg mam starość potrafi być straszna umarła mając 98 lat do 94 roku życia była pełną życia staruszką w wypadku złamała kość biodrową i to ją załamało miażdżyca na którą chorowała od ponad 20 lat w załamaniu doprowadziła ją do stanu bełkoczącego srającego pod siebie czegoś ze szczątkami mózgu umarła we śnie choć tyle jej ostatnie lata były straszne dla niej i dla mnie