Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość materialistka zaonsnaa

cale zycie poswiecam pracy i kasie i niedawno zrozumialam

Polecane posty

ze dla nikogo nie jestem wazna....ze staram sie w pracy zeby odnosic sukcesy ale szef traktuje mnie jak maszynke do robienie kasy. Jestem pośrednikiem kredytowym na prowizji.Odnosze w tym co robie sukcesy.Pojechałam na urlop do kenii i tanzani i wyladowalam w szpitalu w mobasie ciężko chora(choroba tubylców podobna do cholery)zadzwoniłam do szefa..on dzwonil na drugi dzien i nawet nie interesował sie jak sie czuje...Sama na innym konetynencie,ledwo mówiłam.A on tylko dzwonil i pytal kiedy wroce bo firma traci i klienci czekają:O

f

Gość możesz już umierać
:)

Gość takie pytanie
to impuls, teraz przemysl sobie pare spraw

co mam zmieniec.Faceci traktowali mnie jako obiekt seksualny do pobzykania.Pracowacy jak dojną krowe.....Co mi z takiego zycia

Gość tyruyrf
ru

Gość takie pytanie
ale nie zamykaj sie na ludzi, moze sie uda, bo w przeciwnym razie naprawde skonczyc jako bogata,nieszczesliwa kobieta.

Gość eeeeeeeeeeere
er

Gość ludzie sie wykorzystuja
są bezwzględni i okrutni bezinteresowności nie ma liczy sie kasa i seks i wszystko co to pomnaza

Gość eszczze troche
prowo lecz sie kretynko , najpierw pisalas ze twoja znajoma jezdzi na safari do kenii, potem ze ciebie w kenii hivem zarazili,potem pytasz skad 25 latka ma kase na nowego yarisa a teraz to jebnieta mitomanka :D to samo co egoist31 - dwoje pomylencow

Gość jak masz kase to ludzie
zawsze cie znajdą i masz za co chumor poprawic i zabawic sie jak ktos ma kase i jest w miare zdrowy a narzeka to nigdy nie bedzie zadowolony

Gość materialistka zaonsna
eszczze troche-widze ze duzo czasu ka fkafe spedzasz skoro znasz wszystkie podobne tematy.niewkluczone ze ktos pisal o keni czy szpiatlu bo to jest teraz coraz bardziej popularny kierunek podrozy.Ale to nie bylam ja

materialistka zaonsnaa ze dla nikogo nie jestem wazna.... ///////////////////////////// A czy jesteś ważna dla siebie ?. Bo jeżeli nie jesteś ważna dla siebie, to bardzo źle. Piszę tak bo wyczułem że tak naprawdę, sedno problemu leży w stosunku ciebie do siebie samej. Ten wywód do którego dochodzisz, powinien brzmieć raczej: "zrozumiałam że dla siebie nie jestem ważna" że "nie lubię siebie" i "staram się zagłuszyć te myśl poprzez pracę". I co, sądzisz że wywiesisz karteczkę na szyi:"szukam partnera który się mną zaopiekuje", staniesz na starówce, i pojawią się kandydaci na twojego faceta? -nic z tego. Myślisz że facet odmieni twoje życie? . Nic z tego. Chcesz mieć kogoś? musisz być piękna fizycznie, lubić siebie, i uwielbiać swój styl życia. Tyle. ///bo w przeciwnym razie naprawde skonczyc jako bogata,nieszczesliwa kobieta //// chyab żartujesz? - ona bogata? Chyba obciążona kredytami do końca życia

eszczze troche prowo j**nieta mitomanka to samo co egoist31 - dwoje pomylencow ////////////////////// ale jak chcesz kolego wyrażac takie opnie to pisz pod czarnym nickiem ok- tchórzu ?

Gość pojebane życie frajera
pojebane życie frajera

Gość nie lubię siebie
zrozumiałam że dla siebie nie jestem ważna

Gość nie lubię siebie
zrozumiałam że dla siebie nie jestem ważna

Gość sfDvzdfvsdfv
sfdgvsdfv

Gość Niestety cos wtym jest
fbdhdgfhbx