Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona0987

ALBOTHYL

Polecane posty

lekarz przepisał mi te tabletki ponieważ mam zapalenie szyjki macicy.Kazał stosować raz na tydz. i powiedział ,że w tym dniu nie moge odbywac stosunku płciowego. Moje pytanie. Na ulotce przeczytałam,że podczas kuracji i 7 dni po niej nie jest wskazane odbywanie stosunków płciowych. Teraz nie wiem,czy w końcu mogę się kochać czy nie? Co o tym sądzicie ,czy któraś z Was była w takiej sytuacji? I czy to prawda,że jeśli istnieje infekcja pochwy to zajście w ciąże jest utrudnione a wręcz niemożliwe?

raczej nie jest wskazane też to stosowałam. Okropieństwo po kilkudniowej kuracji wyszło :O taka a'la lignina

tak tylko z tego co czytalam to jezeli codziennie sie bierze tabletki to pozniej wychodzi takie cos . a ja wczoraj na noc zazylam tabletke i mam tak sucho i wrazenie ze to tam siedzi,ale wychodza tylko male skraweczki ,to straszne!!!!!!!!!

Gość Poczekaj jeszcze kilka dni
ale nie współżyj, bo będzie jeszcze gorzej (lepiej tam już nic nie upychać :D). A poza tym jak już wyjdzie z Ciebie ta "chusteczka", to obowiązkowo zacznij łykać Lacibios femina. I jeszcze kilka dni po usunięciu nabłonka nie współżyj, żeby się zagoiło wszystko.