Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozak to ja

co ładne kobiety myślą?

Polecane posty

Gość kozak to ja

Znaczy o sobie. Myślą że świat kręci się w okół nich, czy jak?

Gość nie mam pojecia...
zaliczam sie do przecietnych

Gość Daria.24
ja zawsze mysle komu zrobic loda i mysle ktory wiekszy

Gość kozak to ja
jennifer8787*** pewno jest facetem, nie mam pojecia... pewno mówi prawdę i jest ok i jej się nudzi, a Daria.24 to pewnie podszyw kogoś innego albo jakiś 13-latek.

Gość ehhhhhe
musisz to pytanie zadac na forum gdzie są ładne dziewczyny

Gość kozak to ja
ja właśnie pytam tych ładnych, ale ehhhhhe pewno ma rację, tu ich nie ma :P

ja np jestem siwadoma wasnej atrakcyjnosci, tak bylo odkoad tyko pamietam, po prostu jestem siczna od urodzenia:) mowiac baaardzo nieskromnie, ae nigdy przenigdy tego nie wykorzystywalam do zadnych celow, nie wywyzszalam sie, nie dawalam nikomu do zrozumienia ze czuje sie lepsza (bo tak nie bylo i nie jest) uwazam ze kazdy ma w sobie cos fajnegi i cos wyjatkowego ae niestety zdecydowana wiekszosc ladnych dziewczyn wyzej sra niz dupe ma za przeproszeniem. i nie zdaja sobie sprawy ze w ten sposob tyko sie ponizaja.

Gość kozak to ja
Germaine Geer dzięki za rzeczową wypowiedź (pierwszą w tym temacie!) A jeśli chodzi o facetów to szukasz tylko tych bardzo przystojnych żeby do Ciebie pasowali czy patrzysz też na inne cechy? I co jest najważniejsze dla Ciebie u facetów?

Gość do Germaine Geer
Germaine Geer poka fote bo smiem watpic. sadze, ze jestem 100 razy ladniejsza od ciebie :D

Gość kozak to ja
hej, Germaine Geer a właściwie to ja piszę z Tobą na dwóch forach jednocześnie! Ale schiza!

Gość dzizuuuuu
kozak to ja - no niestety, ale żadna ładna i mądra na takiego pustaka, dla ktorego liczy się przede wszystkim wygląd po prostu nie poleci. a z kolei te ladne i puste to szukaja sobie bogatych albo rownie przysojnych jak one. takze sory.. zejdz na ziemie i rozejrzyj się za kims ze swojej półki.

Gość a ja jestem atrakcyjna
i niemam powodzenia .... może niemam tego czegoś ? moze nie przyciagam jak magnes jak magnes tralala

Gość jennifer co za
zmutowanego bachora w taniej huśtawce z biedronki masz na fotce

Gość a ja jestem atrakcyjna
przeleciał mnie pluton komandosów z Kenii

Gość dzizuuuuu
a ja jestem atrakcyjna, moze dlatego, ze jestes analfabetką? :o

Gość kozak to ja
Moja półka to właśnie te ładne. Może nie jestem super bogaty, ani super przystojne ale wiem czego chcę.

wiadomo ze wygad jest wazny ae niestety 99 % przystojnych facetow to taotane dupki, narcyze i egoici. mialam 3 powazne zwiazki, pierwsze dwa byly z facetami ktorzy nie byi zbytnio urodziwi ale zachwycila mnie ich osobowosc-dla mnkie zdecydowanie to sie bardziej liczy. potem bylam wlasnie z takim przystojniakiem i tak sie cieszylam ze mam w koncu przystojnego faceta(glupie wiem) ale baardzo szybko okazo sie jakim jest popaprancem, egoista narcyz do potegi zostawilam go. obecnie jestem z bardzo przystojnym i wspanialym zarazem facetem ale mam swiadomosc tego ze po prostu mis ie zajebiscie poszczescilo ze trafilam na dwa w jednym:) ale gdyby nie byl taki piekny to tez bym z nim byla bo szaleje za nim, a jak jest z tym u ciebie? sorry za literowki:)

Gość dzizuuuuu
Germaine Geer ile masz lat?

mam 26 lat , ale nieskormnie mowiac wygladam mlodziej ...chyba nawet na mniej niz 18 bo bardzo czesto pytaja mnie o dowod kiedy kupuje alkohol -i to akurat nie jest fajne

Gość kozak to ja
Germaine Geer- Mam takiego kolegę, który jest przystojny i nie jest dupkiem, ale on w ogóle nie jest świadomy tego, że jest przystojny i jakoś boi się ładnych dziewczyn. Ja wyglądam gorzej od niego i gustuję w tych ładnych właśnie. No i cóż, właśnie skończyłem związek z taką bardzo ładną, bo ciągle mnie oszukawała i wodziła więc jestem trochę niezadowolony jeśli mogę tak powiedzieć. Literówkami się nie przejmój, bo nie jestem jednym z tych frajerów "poprawna polszyzna, polskości i katolicyzm" ;) A co drugie forum to że na kafeterii ale że nie wiesz gdzie to może i lepiej :)

Gość dzizuuuuu
Germaine Geer - no wlasnie jestes jedna z tych co wyzej sra niz dupe ma. :o ja tak cie odbieram i moją koleżanką już byś nie została.. do autora. mądra i fajna laska osra i oleje takiego palanta cieplym moczem, dla którego liczy się przede wszystkim wygląd. "ja gustuje w tych ladnych" a sam sobą co reprezentujesz oprócz tego, ze liczy sie dla ciebie wylacznie opakowanie? :o

Gość iojoijio
germaine, zapisuj sobie bajeczki, ktore tu opowiadasz, bo kiedys pisalas, ze uwazalas sie dlugo za szara myszke i dopiero jak wyjechalas za granice to nabralas pewnosci siebie:O Jestes mitomanka...

Gość kozak to ja
dzizuuuuu widać, że masz kompleksy i jesteś pojebany. Dopierdalasz się do mnie i do Germaine Geer, bo właśnie my jesteśmy na poziomie i nawet jeśli głupio to brzmi to do takich jak my należy świat. Do zakomleksionych frajerów jak ty może należy kafeteira, bo coś dużo was tu, ale musicie mieć jakiś swój ostatni bastion :P