Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia.ja.0

kocham go a on mnie nie chce :(

Polecane posty

Gość głupia.ja.0

jakis czas temu spodobalam sie chlopakowi z klasy (mamy po 18 lat) on mi tez... powiedzial ze juz dawno o mnie myslal, ale jest troche wstydliwy w stosunku do kobiet. spotkalismy sie, bylo kilka pieknych chwil a on przestal sie odzywac. w klasie w ogole nie gadalismy, tylko 'czesc' po miesiacu dowiedzialam sie ze ma dziewczyne. zapomnialam o nim mimo ze widzialam go codziennie. Przestal mnie nteresowac. Jednak on juz nie ma tej dziewczyny, a ja ciagle o nim mysle, nie ukrywam ze tak bardzo chcialabym go miec :( ale on nie.. swinia jedna!!! zawrocil mi w glowie a potem cisza! :(

Gość głupia.ja.0
up

Gość tylko tylko
no i co mamy cie pocieszyc?

Gość głupia.ja.0
cokolwiek

Gość gość
Miałam tak samo. W moim przypadku pomogł...urok miłosny. Po zamówieniu nie widział poza mną swiata (o ile pamietam zamawialam ze strony magicznerytualy.pl)

Gość gość
witam wszystkich,mam 28 lat i swego czasu zostawila mnie kobieta, czułem jakby cale zycie mi runelo wszystkie plany zniknely czułem ogromna pustke, nie mogłem sobie z tym poradzic, zostalem sam jak palec zero znajomych wszyscy sie gdzies rozeszli, pozostalo mi tylko praca dom i tak w kólko. Postanowiłem uczynić wszystko by ją odzyskać. Pomogl dopiero sposób ostateczny. Zamowilem urok milosny z http://urokmilosny24.pl – wróciła : )ja znowu mam normalne poukładane życie.

Gość gość
niezly biznes, tez zaloze biuro urokow milosnych bedzie sie niezle sprzedawac frajerom

Gość gość
Wiem jak boli rozstanie, sama tego doświadczyłam. Na szczęscie odzyskałam chłopaka, myślę, że pomógł w tym rytuał zamówiony u Mahasiaha na stronie http://magia-anielska.pl