Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrażliwa siostra

Wspolczuje swojemu bratu potomstwa!

Polecane posty

Gość wrażliwa siostra

Mój brat całe życie zapieprzał na to by swoim dzieciom zapewnić godne życie a one jak mu za to odpłaciły. Syn sprowadził sobie do domu konkubinę, zrobił jej trójke dzieci[chłopczyka i dwie dziewczynki] i jedyne co potrafi to sępić kase od ojca, a córka też nic nie lepsza. Skończyła zawodówke, w wieku 19 lat zaszła w ciąże i jest na utrzymaniu tatusia. Moje dzieci to co innego, mądre, zaradne, pracowite. Jeden syn skończył prawo, drugi syn medycyne, trzecia córka również jest na ostatnim roku ekonomii a najmłodsza córka w tym roku również będzie robiła licencjat. Ja mam powód do domu ze swojego potomstwa a mój brat powód do wstydu.

Już sie wypłakałaś ???? Jeśli tak to SPIERDALAJ :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Gość pokmnko
marne prowo, to juz kiedys bylo :)