Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czara goryczy

Jak namówić faceta na spotkanie?

Polecane posty

Gość czara goryczy

Poznałam faceta przez Internet. Gadamy już kilka tygodni. Ale ja już zaczynam pomału mieć dość porozumiewania tylko przez internet. Jak dać mu do zrozumienia, że chcę się spotkać. Ale żeby nie wyszło to zbyt nachalnie. Nie chcę się narzucać. Poradźcie coś.

Gość dsfssdafsafsafa
Powiedz w prost że czas na coś więcej niż pisanie na gg :P Bo tak to będziecie pisać i pisać aż tematy się skończą-znam to z doświadczenia.

Gość czara goryczy
no wlaśnie tematy się już pomalu kończą, a on nic nie proponuje. A widzę, ze mu zależy bo codziennie do mnie pisze. Tylko że pisanie to już za malo.

Gość dsfssdafsafsafa
No to sama zaproponuj :P Ale jakoś dyskretnie,ale stanowczo naprowadź go na temat spotkania i że jesteś za tym żeby go zobaczyć na żywo.

Gość czara goryczy
dobra myśl :D

Gość czara goryczy
no to co radzisz, sympatyczny?

czara goryczy Zaproponuj mu wyjście gdzieś na imprezę ostatkową...:P Krótko i na temat... jak zacznie się wykręcać to niech spier*ala:P Znam pare osob, kore sa mocne tylko na portalach spolecznosciowych i na tym polega ich zycie zeby nawiazywac wirtualne znajomosci bez zobowiazan...:D Nie ma nastroju to wylaca GG i nie ma problemu...:D:D:D

Gość agnieszka99iu2jw
Ja mam konto na sympatii i faceci sami pisza ze chca sie spotkac , ale ty tez mozesz zrobic to pierwsza