Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy sie uda?

moj maz juz spi, a ja znowu maze o dziecku

Polecane posty

Gość czy sie uda?

skonczyl mi na brzuchu,poszedl sie umyc, ja udalam ze wycieram chusteczka, ale sobie gleeboko zaaplikowalam(dzis mam 12 dzien), potem udalam ze wyrzucam(mokre chusteczki) i ide sie umyc nie chce dzieci, on, a ja chce, mam 26 lat i chce miec dziecko nie potepiajcie mnie:(

Gość pre-ch
w taki sposób i tak się nie uda, ale życzę Ci powodzenia...i szczęścia

Gość maz juz spi
on ma 32 lata i chce czekac, na co? studia pokonczone(zaoczna magisterka, podyplomowka w trakcie) praca ja 2,5 on 4?na co czekac-zebysmy byli para bez slubu ok,ale tak?

Gość twoj maz spi
..a ty masz wreszcie czas zeby zasiasc spokojnie nad slownikiem ortograficznym. Dzieci sie zachciewa......

Gość IMO13258
2/10 Idź spać.

Tak kolezanka zaszła w ciążę... tez się dziwiłam, no ale dzis jest niestety sama, bo co sie okazalo, facet wcale dziecka nie chciał, wystraszył sie. Chcesz byc sama? A jak Ci ucieknie? Jak nie chce dziecka w tym wieku to znaczy, ze nie planuje tego Z TOBĄ najwyrazniej byc moze :/ Mój facet ma tez prawie 32 ja 26 ale juz drugie w drodze, a w zasadzie zaraz. Nie wyobrazam sobie by moj facet był ojcem 2 maluchów, a wygladał jak dziadek :/ a suma ktora zarabiacie, to nie jest za wiele jak na dzisiejsze czasy.