Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechceMisieNic

Zostalam zeszmacona do upadlego

Polecane posty

Gość niechceMisieNic

Skuurwyysyn obiecywał złote góry, Eldorado,raj przy jego ramieniu, oparcie, najukochanszego,troskliwszego z siebie robił, tak 4 miesiące,az mnie namowil do..łózka, po prawei 5 miesiacach znajomosci poszlam z nim do łózka, 4 razy szczytował w tametj nocy, rano powtorka, takze kilka razy doszedl ,a na nastepny dzien nie odbiera kom, zastanawialam sie co jest,przeciez sex byl bardzo udany,dostaje wiadomosc na naszej klasie od jego znajomego ze to byl zaklad jak w American Pie zeby mnie przeleciec , moj ex wygral bo mnie przelecial a tamten jego kumpel stawia zgrzewke piwa Ciekawe czy to jest karalne, najchetniej bym mu biedy narobila w zyciu prywatnym, no nie było gwałtu wiec nawet nie ma co isc z tym na policje Czuje sie przez skuurwiela tak brudna ze kazdy kawalek mojego ciala traktuje jak po gwalcie, nie wiem jak mozna tak traktowac ludzi,nic nikomu nigdy w zyciu nie zrobilam,nikt przezemnie nigdy nawet ani jednej łzy nie uronił,a tu tak mnie potraktowano,jego matka mnie lubiła czesto zaczepiała na miescie itd..najchetniej bym jej wszystko opowiedziala ale to takie dziecinne skarzyc sie mamusi jego na . KUUURWAA nie mogee,sama nie wierze ze mnie to spotkało

Gość ???;-)
haahaa, ale cie wyruchał nieźle, ja pieerdole, bym sobie strzeliła w łeb chyba

Gość sosek
złote góry obiecywał :classic_cool: no widac wiedzieli na co lecisz :classic_cool:

Gość niechceMisieNic
Najbardziej zalamana jestem tym ze ma moje dwie fotki nago, tzn na zdjeciach nie widac miejsc intymnych, ale twarz i biust, teraz sobie zdalam sprawe ze zrobil je jakoi dowod ze ze mna poszedł w bety... ja pierdole, jak to gdzies opublikuje nawet na necie to ja chyba zglosze to na policje bo to karalne jest jakby to opublikowal bez mojej zgody niee?????

Art. 190. 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Gość jajko i kokosz
hahaha dobrze Ci tak szmato, teraz masz nauczke, złote góry to nie wszystko a gdzie jakies wartości????? hahaha, mają racje jesteś warta zgrzewki piwa i ani grosza wiecej :D

Gość Hoohoo,!!!!
Ale bym mu w morde nastrzelała jakbym go dorwala w swoje rece, oo niebyło by zmiłuj sie

wystrasz go i wyslij mu wiadomosc o zarzucie rozpowszechniania wizerunku bez zgody jego właściciela i takie tam , moze sie koles wystraszy

Gość krwawa bambii
prowo kazada, ktora byla rozdziewiczona Ci nie uwierzy facet Cie rozdziewiczyl, jeszcze tej samej nocy robiliscie to 4 razy i nad ranem powtorka... rozumiem, ze American Pie byl inspiracja ;) nastepnm razem poracuj nad uwierzytelnieniem historii

A myślałem, że takie rzeczy tylko w filmach. Taaka niespodzianka. Jak to był fajnie spędzony czas to czym się stresujesz? Źle Ci było?

Gość niechceMisieNic
do,,,krwawa bambii " Czy cie pojebało z tym komentarzem powyzej?? gdzie ja napisalam ze mnie ROZDZIEWICZYŁ?? weź ty sie dziewczyno stuknij w łeb bo saba sobie stwarzasz wlasną NADINTERPRETACJE,nigdzie nie napisalm ani razu z emnie rozdziewiczył, napisalam ze po prawie 5 miesiacach poszlam z nim do lozka, ale nie oznacza to ze był moim pierwszym w zyciu Ludzie jakas ty tempa, no nie moge.... Dziewicu juz dawno nie bylam, mialam kiedys dlugoletniego faceta, on byl moim drugim i juz chyba ostatnim

Gość tadek maczo
a ze mną bys się nie pobzykała?? obiecam ci wszystko co zechcesz:classic_cool::D

Gość krwawa ty w kazdym temacie
szukasz prowokacji. wez juz idz spac:O nudna jestes:O

Eetam, nie umiecie się bawić, wesoły temacik ;) A tu od razu, że jakaś prowokacja...

jajko i kokosz hahaha dobrze Ci tak szmato, teraz masz nauczke, złote góry to nie wszystko a gdzie jakies wartości????? hahaha, mają racje jesteś warta zgrzewki piwa i ani grosza wiecej Trzymajcie mnie! "złote góry" to taki związek frazeologiczny na określenie jakiś niesamowitych rzeczy. To, że autorka tak napisała to nie znaczy, że na kasę poleciała. Jajko jak nie rozumiesz to sie nie wypowiadaj. Do Autorki- wierzysz temu8 jego kumplowi? Aż 5 miesięcy by sie starał dla tej skrzynki piwa? Może to ściema jakaś.

Gość Powiedz jego mamie
powiedz jego mamie, ona na niego naksycy i kolega przyjdzie cie przeprosic eeehee

Dobry wątek, tyle czasu dla zgrzewki piwa? Faktycznie śmierdzące. Chociaż zakład to zakład ;)

Gość jajko i kokosz
a gdzie tam cos o kasie jest napisane? idiotko?:o

Gość e;jn;fdn;s
Rozpowiedz gdzies kanałami ze ma małego fiuta i konczy po 3sekundach zobaczysz jak szybko bedzie mówil ze jednak nic z toba nie robił

Gość e;jn;fdn;s
a poza tym nie wiem czemu tak jedziecie na dziewszyne? Gdzie ona napisała ze o jakąś kase jej chodziło "złote góry" to przenośnia. ale takie jest kafe jak komus źle to zamiast mu pomóc to oczywiscie dopierdolic trzeba jeszcze i uznać ze dziewczyna jest kurwą...

Gość chodziło jej o to
o co chodzi wszystkim sprzedajnym panienkom, które lecą na "złote góry" typowa kobieta z polski. a facet ma dużą klasę, taki zakład, tyle pracy i trudu musiał poświęcić:)

Gość Pimpalino and dongle
Kurfa robisz tragedię jakby nie wiadomo czym był sek :O Polki to niedorobione idiotki. Było Ci przyjemnie to nie skoml.

Gość szacunek dla
tego faceta

Gość wiesz autorko ja
bym chyba mu zagrozila i poszla do matki i tak nagala to jemu na pewno sie oberwie jak matka to uslyszy to pewnie ledwo zawalu nie dostanie...poszlas do lozka swiadomie ale nie wiedzialas ze on cie wykorzystuje

Gość to z 7.46 to głąb jakiś
:D:D:D:D:D na skargę do mamusi że synalek zadupcył i zostawił:D:D:D:D ja bym jeszcze na piwo go zaprosiła:P

dobry pomysl , nastrasz go że masz HIVa ,. ja bym sie zemsciła..byłby biedny.....

Gość wiesz autorko ja
sama jestes glabem dziwko taka to bylko zajebac !!!!! wypirdalaj stad w ogole bo dziewczyna ma problem i prosi ludzi o pomoc a ty czlowiekiem nie jestem tylko ścierwem widac takim samym jak ten baran

hahah poszła do matki :D " proszę pani a wie pani ,że dałam dupy pani synowi bo on obiecywał mi złote góry , ale niestety to był zakład " :D