Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz faceci wiedzą czemu są

Kobiety Wiecie Dlaczego Tak wielu fajnych facetów, nie ma dziewczyn?

Polecane posty

Gość IMO13258
Offermiak, nie psuj nastroju. Przecież wszyscy wiemy, że raz ten jest "właścicielem", raz tamten...

Jeśli wyzwolona znaczy dająca wszystkim dookoła to ja wyzwolona nigdy nie byłam i nie zamierzam być

Gość IMO13258
Boratka, możesz szczegółowo opisać swoje ciało?

Gość IMO13258
Wiara! Wypierdalaj! Ja tutaj zdjęcia próbuje wydębić.

Gość IMO13258
Boratka, opisz swoje okolice łonowe i klatki piersiowej.

Ja też nie jestem własnością w rozumieniu czapki na głowie na przykład. Po prostu jestem z kims kto jest dla mnie ważny. Darzymy się wzajemnym zaufaniem. I dla tego On jest mój a ja jestem Jego

IMO-> okolice łonowe takie jak większość kobiet ma. Okolice piersiowe raczej bez większego szału. Typ sportowy rzekłabym. Myślałam, że zapytasz o kolor paznokci:)

Gość IMO13258
JA MIEĆ CHUJA I KLATKĘ, ŻEBRÓW NIE WIDAĆ!! HUR HUR HURRRR! Boratka.Takie opisy nie tylko kaleczą moją artystyczna duszę, ale stanowię tez dla mnie osobista obrazę.

Dobra artysto:) NIewielki motylek gładziutki i różowy raczej. Idąć w górę brzuch płaski i z mocnymi regularnie ćwiczonymi mięśniami. Dochodzimy do rozmiaru 70 A (a wniektórych wypadkach B). Niewielkie ale ładne i smaczne.

Gość IMO13258
O to mi chodziło. Jakis bonus co do wyboru trzeciej części ciała - przez wzgląd na mój czarujący, rozbrajający upór?

Gość IMO13258
Ha! Tutaj Cię zaskoczę! Nie będzie to pupa - opisz swoją twarz!

Oj twarz przeciętna. Niektórym się podoba innym nie. Oczy ciemne, nos prosty, usta raczej symetryczne

Gość IMO13258
Kolor i długość okalających ją włosów, ował buzi; kształt ust i szczęki; kości policzkowe; brwi ich kolor gęstość i kształt; kształt oczu i wielkość rzęs; usta ich kolor i rozmiar; czoło i uszy. W jaki sposób się malujesz, jakie wzory i kolory makijażu lubisz i które Ci bardziej pasują... Boratka. Ja nie lubię fuszerki...

Gość IMO13258
Spadaj looser i daj pracować w spokoju :P

Gość IMO13258
Turlaj dropsa bezimienny/a.

IMO->włosy do połowy pleców, mocno pocieniowane żeby fajnie wyglądały zarówno w wersji prostej jak i kręconej. Dla mnie brązowe, ale parę osób powiedziało, że kasztanowe. Oczy piwne, ale słyszałam już, że szare z zielonymi i niebieskimi refleksami. Twarz okrągła ale nie pucołowata bo kości policzkowe zarysowane. Brwi i rzęsy ciemne. Usta średniej wielkości

Na razie zrobię sobie przerwę. Specjalnie poszedłem w piątek żeby do poniedziałku to doszło do takiego zarumienienia teraz jeszcze pójdę w piątek na 6 minut i w następny piątek też na 6

Matka tego kogoś kto skopiował moje zdjęcie z sympatii i wkleja na forum zachoruje na raka Matka tego kogoś kto skopiował moje zdjęcie z sympatii i wkleja na forum zachoruje na raka Matka tego kogoś kto skopiował moje zdjęcie z sympatii i wkleja na forum zachoruje na raka Matka tego kogoś kto skopiował moje zdjęcie z sympatii i wkleja na forum zachoruje na raka Matka tego kogoś kto skopiował moje zdjęcie z sympatii i wkleja na forum zachoruje na raka Matka tego kogoś kto skopiował moje zdjęcie z sympatii i wkleja na forum zachoruje na raka Matka tego kogoś kto skopiował moje zdjęcie z sympatii i wkleja na forum zachoruje na raka Matka tego kogoś kto skopiował moje zdjęcie z sympatii i wkleja na forum zachoruje na raka Matka tego kogoś kto skopiował moje zdjęcie z sympatii i wkleja na forum zachoruje na raka Matka tego kogoś kto skopiował moje zdjęcie z sympatii i wkleja na forum zachoruje na raka Matka tego kogoś kto skopiował moje zdjęcie z sympatii i wkleja na forum zachoruje na raka Tak mi dopomóz Bóg AMEN

ojej autor wkurzył się bo temat nudny i dawno się wyczerpał? Pewnie jesteś jednym z tych wielu fajnych i liczyłeś, że pojawią się panny gotowe pokazać Ci piękniejszą stronę życia a tu dupa. A Faithowi pewnie koles do pięt nie dorastasz i dlatego zapewne zakładasz jakieś durne tematy używając Jego zdjęcia