Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skąd ten fenomen

Dlaczego faceci zabijają się o głupiutkie blachary bez szkoły?

Polecane posty

Gość Skąd ten fenomen

Przystojni faceci, z fajnymi samochodami zrobią wszystko dla nierozgarniętych, tępawych niuniek.

Oczekują od nich tyle co od swych ciuchów i samochodów. Mają sprawiać przyjemność i dla szpanu.

Gość zbuntowanly anioł
watpie zeby facet z klasa rozgladal sie za tego typu laskami, nie wiem mieszkam w hiszpanii tutaj malo jest blachar sa za to piekne dziewczyny ubierajace sie cudownie problem blachar mnie naszczescie nie dotyczy dlatego nie wiem czy chcialabym wrocic do polski i wkurwiac sie

Gość zbuntowanly anioł
wogole nienawidze w polsce u ludzi tego ze kazdy probuje sie na kazdym dowartosciowac, laski obmawiaja drugie, zarzuca sie brak inteligencji nie wiem jakim kurwa prawem....

Gość xuppppppppppppp
nie klnij prostaku

Gość proekozielona
chuj im w oko bo w dupe to przyjemnosc

Gość proekozielona
a tak na serio, to nie prawda ze fajni faceci ogladaja sie za blacharami. Najpierw trzeba zdefiniowac pojecie"fajny facet". Kim on dla Ciebie jest? ja znam wielu "fajnych facetów", ktorzy zabijaja sie za mądrymi, ładnymi, uśmiechnietymi dziewczynami, mającymi cos do powiedzenia, pewnymi siebie ale cwaniarami, ubranymi w stylu miejskim, sportowo-eleganckim, czyli fajnym, sexy ale nie wyzywajacym. Swoj do swego ciagnie, wiesz, czy moze nie wiesz??????

Gość proekozielona
up ale NIE cwaniarami, mala korekta

- bo zazwyczaj bardzo szybko przechodza do meritum. - bo wystarczy im kupić byle pierdołe za 50 zl i juz sa zadowolone - bo ładnie wyglądaja ponieważ zamiast chodzic do szkoły siedza całe dnie przed lustrem - i co najwazniejsze sa za głupie na zadawanie kłopotliwych pytan oraz na samodzielne myślenie co w przyszłości skutkuje brakiem komplikacji z ich strony

Skąd ten fenomen => Bo szybko dadzą, Bo w razie czego się wyskrobią, Bo nie wymagają nic prócz drinka i iluś tam gładkich słówek A co faceta z samochodem brakuje? :P

Zbuntowany Aniele...wkurzasz mnie.W Hiszpanii są same porządne laski a w Polsce dziwki?tak mam to rozumieć?Nie wracaj sobie do Polski jak tak Ci pasuje,ale nie obrażaj Polek.Dziwki są wszędzie ,a nasze co niektóre dziewczyny nauczyły się takie być właśnie od zachodu Europy

Gość do toto to
ja tez mieszkam nie w Polsce i powiem tobie tak tępych, łatwych dziewczyn jaki my nie ma - w UK jest powiedzenie jak chcesz ruch..... zagadaj polkę dziewczyny innych narodowości się szanują a my zagada ryży angol i mokre gacie - zal

Gość bo taka pravda
opowiesci o puszczalstwie Polek w uk to chyba juz legendy :D Polki podniecone wielkim światem , obcokrajowcami ,zero asertywnosci...

Trudno mi w to uwierzyć!!!1chociaż pisząc takie opinie musicie mieć jakieś porównanie.Za Polkami jednak jestem!Mam trochę lat i znałam b.dużo różnych kobiet zdecydowana większość to fajne szanujące się osoby!

Gość ah te polkyyy
Rosjanki przynajmniej lecą na bogaczy :D a polki ? zauroczenie w murzynie , arabie itepe

"Skąd ten fenomen Przystojni faceci, z fajnymi samochodami zrobią wszystko dla nierozgarniętych, tępawych niuniek." Powalające pytanie...... Nierozgarnięte, tępawe niuńki i "imponujący, MĄDRY facet"? Dla PRZYSTOJNYCH, z FAJNYM SAMOCHODEM, facetów NIUŃKI "to jest to". Jeżeli jesteś TĘPAWĄ NIUŃKĄ, która nie ma wzięcia, to Ci WSPÓŁCZUJĘ!!!!! Jeżeli jest inaczej to DLACZEGO TO CIĘ BULWERSUJE?????

masz znakomitą pamięć.Zastanawiam się czy wiesz co znaczy słowo...patologia,może Ty nią jesteś!?Dla Ciebie ktoś kto zaliczył poprawczak i po wielu,wielu latach lekko się zagubił ,to już patologia! Chora jesteś istota

Tak wypowiada się ta część tych "polek"która psuje nasz wizerunek w świecie

to co z tego że byłam w popraw.....jesteście dziewczyny naprawde puste!fcale się nie dziwie że faceci tak o Was myślą.Z własnymi problemami sobie poradze bo mam już doświadczenie życiowe,czego Wam brakuje.Na szczęście jest tutaj parę mAdrzejszych osób [od was]dzięki którym jest mi lżej.

Gość Marcin84w
Skończ już się ośmieszać kobieto, też cię pamiętam, nie należysz do najmądrzejszych na tym forum. :O

noh ej kretynie nr.1 ośmieszają się te dziewcz.które nie wiedzą po co służy te forum,no i oczywiście TY

Gość Marcin84w
Piszesz o sobie takie rzeczy, więc nie dziw się kobiecino na raekcję, bo za dopłtąbym cię nie chciał. Kamecha siemano.

Ojjoj. Co w tym złego że w poprawczaku siedziała, popełniła błąd odpokutowała i żyje sobie dalej. Nie sztuką jest nie popełnić błędu, sztuką jest popełnić i go naprawić:)

Gość Marcin84w
Poczytaj jej tematy to zrozumiesz co to za kobiecina. Sama ma siano w głowie a pisze na innych. Pamiętam ją z niejednego topiku. To jedna z najgłupszych z forum.

Cyt. "... Taka jest zasada, że ważne ile razy wstajesz nie ile upadasz";)

to napisz jakie to tematy bo coś znaleźć nie mogę

Gość Marcin84w
Sama sobie wygogluj, a ty kobieto najpierw spójrz na siebie, a potem pomyśl zanim coś napiszesz.

Aj nie mogę znaleźć, no trudno. Mimo wszystko nie skreślała bym człowieka tak szybko:)