Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skąd ten fenomen

Dlaczego faceci zabijają się o głupiutkie blachary bez szkoły?

Polecane posty

ten "temat"widze zaczyna się o mnie a nie jak dodał autor.....nikogo nie pouczam ale oczywiście z twoim intelektem trudno odczytać moje wypowiedzi marcinie84

Gość Bzdury tu piszecie!
Ktoś napisał, że tylko Polki się puszczają. To nieprawda. Prawda jest taka, że czym dalej na zachód od Polski tym więcej dziwek i pustogłowych panienek! Polki uczą się kurestwa od puszczalskich Hiszpanek i dziewczyn z Wielkiej Brytanii. Mój kumpel pracował w UK. Przez miesiąc mieszkał w jednym mieszkaniu z Angielką i jej chłopakiem. Pewnego razu, kiedy chłopaka tej Angielki nie było w domu zaciągnęła do swojego pokoju mojego kumpla i... Taka jest moralność dziewczyn z zachodu Europy!

Gość blacharze mogą zaimponować
kobietka mądra, finansowo niezależna i pewna siebie nie stosuje wobec faceta taryfy ulgowej - tylko sprawdza poziom i w tym momencie większość "silniejszej" płci wypada z obiegu lub wymięka

Gość sasiadkamila
widać tutaj u wszystkich przejawy inteligencji:) topik o głupiutkich blacharach ..a rozmowa na temat tego że ktoś tam był w poprawczaku jakie to ma znaczenie? osoba która była w poprawczaku która potrafiła zmienić swoje życie jest jak najbardziej kompetentną osobą do wypowiadania się na taki temat; przeżyła napewno niejedno rózni ludzie rózne problemy napewno są jej nie obce ... ale kto to może zrozumieć? obecnie kafeteria TO DNO!!! jeszcze 2 , 3 lata temu było inaczej siedziały na niej same mądre osoby mozna było normalnie podyskutować a teraz ? same małolaty które nie mają pojęcia o życiu; toto-to kibicuje ci podziwiam takie osoby a co do tematu; mam takie zdanie że swój swego znajdzie zanim słonko zajdzie :) a na poważnie porządny facet nie weźmie sobie blachary i odwrotnie... "pozdrawiam" wszystkich podszywaczy plujców jadem i inne wybryki natury z kafe buziaki dla normalnych:)

Gość 343241341
szczerze, to nie mam ani jednego znajomego co by sie zadawał z takimi osobami.... wszyscy sa po studiach, i wychodza najczęściej za panienki poznane na tych samych studiach, ew. z innych kierunków. Polecam wziąć sie do nauki i zmienic srodowisko...

....czyli ci którzy nie kończą studiów są mniej warci?BZDURA!!!bywają studentki prostytutkami, nie próbujcie nawet pisać że tak nie bywa.

Gość stokrotka100100
uwazam ze niemki sa znaczenie bardziej puszczalskie niz polki, nie macie pojecia ile strasznie pijanych niemek rozklada w kiblach nogi na dyskotekach. i angielki to samo. a wec zejdzcie troche juz z polek bo sie i tak lepiej prowadza....

Gość WhiteCorn
Skąd ten fenomen? Bo blachary dają dupy za friko, ot, co. Tylko tyle.

Ja kończe swoje wypawiedzi na ten "temat"większość wypowiadających się,tutaj drażni mnie a właściwie ich głupota

Gość toto głupoto,spertalay i nie
wracaj nołlajfie :classic_cool:)))🖐️))

Szkoda mojego cennego czasu na przekomaranie się z Wami!Bujajcie się......

w Polsce to stereotyp że wszystkie to blachary tak jak że polak to pijak, puszczalskie są wszędzie, im młodsze pokolenie w tych czasach tym więcej kurew

Gość zxasas
prędzej o tobie mówi idioto/idiotko kafe to dno