Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezaaaankkkkkaaaa

Przyjaciolka chce wyjsc za zdrajce a odrzucila fajnego faceta :( :( CO ROBIC ?

Polecane posty

Gość kolezaaaankkkkkaaaa

Moja przyjaciolka chce wyjsc za faceta ktory ja zdradzal kilka lat bedac z nia w zwiazku i bedac zareczonym :( Slub juz z tego co slyszalam zaplanowany. Ona jest nim zaslepiona ale jeszcze nie wiem po co jej rodzina i niektorzy znajomi co go znaja i lubia przekonuja go do niego :( Dowiedzialam sie innymi zrodlami, ze rzeczywiscie ja zdradzal i to porzadnie z inna ,nie wiem czy to nie jego byla. Ona jest w niego glupio zapatrzona bo to taki czarus z kasa. Mnie osobiscie sie nie podoba :P Od razu mi nie pasowal jak go kiedys poznalam. Cwaniaczka i zdrajce czuc na kilometr. A ta moja psiapsiulka jest nim zaslepiona. Po zdradzie tak ja bajerowal, sprawial drogie prezenty, zabieral na drogie wakacje, chyba nawet prace jej zalatwil u siebie w firmie, ze zaciemnil jej calkowicie zdrowy rozsadek. Na dodatek jej matka jak kiedys slyszalam porzadnie ja przekonywala, ze ma byc z nim i tez mojej psiapsiulce niezle zamacila obraz sytuacji. Swoja droga dziekuje, ze nie ma takiej matki gupiej :P A jakis czas temu dowiedzialam sie, ze kolo niej kreci sie jakis nowy facet podobno calkiem calkiem i zakochany w niej po uszy. Chyba cos w tym bylo bo widzialam ich kilka razy razem w bardzo "cieplych" :) sytuacjach. Uwazam, ze pasowali by do siebie. Tyle ,ze z tego co wyszlo kiedys przez przpadek w rozmowie jej rodzina chyba nie akceptuje tego drugiego faceta bo ma mniej kasy i jakies straszne gupoty jej opowiadali na jego temat. Pewnie chcieli nastawic ja przecoiwko jemu :/ I teraz mam dylematm. Spotykamy sie raz na czas, ale nie wiem czy powinnam jej powiedziec , ze ten jej obecny ja porzadnie zdradzal kilka lat i nie powinna za niego wychodzic bo ja oklamuje i mydli oczy prezencikami , kasan piekna gadka i zalatwianiem jej roznych rzeczy? Zwyczajnie ja tym od siebie uzaleznia bo jak juz facet zalatwi prace czy kupi bardzo drogi prezent to sie tworza wymuszone zobowiazania. Czy mam jej powiedziec o tym co robil jej obecny, ze ja porzadnie zdradzal? I jak jej otworzyc oczy aby dostrzegla, ze robi zle, a to ze rodzice ja przekonuja do niego jest podyktowane kasa? I jak jej wyjasnic, ze jak chce byc w zwiazku to z innym facetem jak ten drugi ktorego odrzuca ? Pomozcie. To moja naprawde dobra psiapsiulka !!!

Gość co poradzić.
Mówiąc jej o nim albo stracisz przyjaciółkę bo Ci nie uwierzy w to albo uwierzy i uratujesz jej życie. Trudna decyzja.

Gość tterrefegegegge
To prsote dlaczego cche wyjść za zdrajce bo ten zdrajca ma: 1. Twarz:________________________________47% (symetria, oczy, brwi, usta, włosy, Spojrzenie, Głos, Uśmiech) 2. Prawidłowy Wzrost 184-193_______________18% 3. Ładny zapachskóry_____________________18% 4. Uwaga: zgrabność pupy__________________10% 5. linia zarostu od pępka w dół ______________5,5% Kobieta czuje się bezpiecznie przy facecie kiedy: patrz 1-5 Kobieta szanuje faceta kiedy: patrz 1-5 Mężczyzna jest zaradny kiedy: patrz 1-5 Mężczyzna jest czarujący kiedy: patrz 1-5 Przygodny partner seksualny to osoba: patrz 1-5 Kobieta ma silne doznania seksualne kiedy: patrz 1-5 Kobieta wybaczy facetowi zdradę, kiedy: patrz 1-5 Facet wykształcony to: patrz 1-5 Kończysz 3 kierunki studiów, wspomagasz żonę i chcesz rodziny, a i tak możesz zostać zdradzony z: patrz 1-5 kobieta jest drażliwa kiedy jej facet nie daje jej: patrz 1-5 Kobieta nie ma orgazmów ponieważ jej partner nie posiada: patrz 1-5 kobieta zrywa gdy jej partner nie ma: patrz 1-5 a ten fajny tego nie ma :)

Gość gggggggg27
Jeśli dziewczyma ma trochę oleju w głowie, to powinna Ci uwierzyć i nie strcisz przyjaciólki. Gorzej jeśli nawet Ci uwierzy, a go i tak nie zostawi bo wielce zakochana. Wtedy już zawsze będzie między Wami dystans. Ja osobiście bym się nie wtrącała. Oni się pogodzą, a Ty wyjdziesz na tą złą ( w końcu koleś i tak umie ją oczarować i zakręcić).

Gość pojebane życie frajera
pojebane życie frajera

Gość ona nie wygra ze swoim
instynktem - uwielbienie tych biologicznych elementów u faceta zdrajcy jest silniejsze: 1. Twarz:________________________________47% (symetria, oczy, brwi, usta, włosy, Spojrzenie, Głos, Uśmiech) 2. Prawidłowy Wzrost 184-193_______________18% 3. Ładny zapach skóry_____________________18% 4. Uwaga: zgrabność pupy__________________10% 5. linia zarostu od pępka w dół ______________5,5% a ten fajny to fizyczny frajer :)

Gość ona nie wygra ze swoim
dla potomstwa byłoby lepiej pozostac przy zdrajcy, będzie miało lepsze DNA

Gość kolezaaaankkkkkaaaa
Tu akurat sie mylisz. Ten drugi jest fajniejszy i z tego co bylo widac i co kiedys uslyszalam bardziej sie jej podoba fizycznie i ja ze tak powiem podnieca fizycznie :P