Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co teraz hmm

mialam kanlowe leczenie zeba,rok mam tymczasowa plombe..

Polecane posty

Gość i co teraz hmm

jak wyzej.. wyjechalam do uk.wiem zaniedbalam to strasznie a plombe tymczasowa(ta ktore mi dala po kanalowym-(mialam przyjsc za oolo miesiac,ale wyjechalam do uk)mam do dzis. jednak zaczela ciemniec i jest taka plamka jakby zaczynal sie psuc znow:(( jakie moga byc skutki tego..wiecie moze?mial ktos podobnie?

Gość erhyjk
bo założono ci lekarstwo, ząb mial się dotruć i należy go zaplombować jak nie zaplombujesz, będziesz chodzić z otwartym kanałem i stracisz wkrótce ten ząb

Gość firrrcun
ha ha o takim cudaku nie slyszałam tymczasowa plomba oznacza zabezpieczenie trutki ząb nie został wyleczony do końca pewnie jest martwy ale tę plombę należało bezwzględnie usunąc i zalożyć stałą nie śmierdzi ci z tego?

Gość i co teraz hmm
tzn tam ta plomba nadal jest.ona nie wypadla.tylko czy jak to juz ponad rok jest to moze byc zle??nie mialam po prostu piniazkow zeby dokonczyc i musialam leciec do uk..a tu dentysta prawie 300 funtow:(

Gość i co teraz hmm
nie nie smierdzi. dentystka powiedziala ze wystrczylo u mnie jedno leczenie i kazala za 2 tyg-max miesiac zglosic sie na zalozenie plomby stalej. nie obrazajcie mnie itd..nie bylo mnie stac zeby zrobic to do konca.

Gość i co teraz hmm
prosze o jakies rady...

Gość jajajajajjajjaaja
no ale jakie rady? do dentysty trzeba iść