Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja01010

Mala rada dla pań od tej, ktora przesadzila.

Polecane posty

Gość maja01010

Darujcie sobie zwroty do faceta typu "to sobie znajdz taka ktora Ci bedzie.." albo "to sobie znajdz lepsza" bo kiedys to wszystko pierdolnie i sobiew koncu taka znajdzie jak to bylo w moim przypadku. Dziekuje.

Gość AgnieszkaP24
o kurde a u mnie na porządku dziennym tak było:O

Gość skończonaaaaa
u mnie nie, a i tak sobie znalazł :(

Gość rrrrrrrrrrrrrgggefe
zazwyczaj mowi sie tak jezeli partner nas zle traktuje albo jawnie interesuje sie innymi a nas ciagle krytykuje.

Gość xyzabcdef
Trzeba się dobrać w ten sposób, aby żadna ze stron nie musiała zanadto się zmieniać, bo dojrzałego człowieka nie da się zmienić na stałe. Można iść na pewne kompromisy, ale zasadniczo nie da się zmienić. Mi też się zdarzało mówić facetom, żeby sobie szukali lepszych kandydatek, a pomimo żaden z nich mnie nie zostawił dla innej. Wszystko zależy od częstotliwości wypowiadanych słów i sytuacji w jakich są wypowiadane. Poza tym wątpię, żeby facet poszukał sobie innej kobiety tylko z powodu wypowiadanych słów. Poszukał sobie jej dlatego, że przeszkadzał mu zestaw cech/zachowań, którym dysponowała partnerka. Jest to tak oczywista oczywistość, że rada jest "do dupy" :)

Gość za darmo sie nie radzi
dobrze tak samo jak nikt nikomu dobrze nie zyczy jak nie ma w tym interesu swojego a facet kazdą zostawi jak inna go zbałamuci

Gość maja01010
xyzabcdef hmm pozniej po czasie powiedzial mi "przeciez chcialas zebym sobie znalazl inna". jasne tu sie zgodze ze zalezy to od czestotliwosci, j mowilam to za czesto.

Gość agnesssssss1
mojego tez to wkurzalo :/