Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawia mnie to trochee

zawsze jak facetowi staje to ma ochote na seks?

Polecane posty

mozliwa jest erekcja bez podniecenia ? a jak juz Wam stoi to zawsze musicie sobie zwalic ? ;)

Gość sfasfsafsdafadfsadffa
Rano mam tak że mi stoi i to nie oznacza że mam zaraz ochotę na seks :P I nie masturbuje się za każdym razem jak stoi :P

Gość mnie nawet jak nie staje
to mam ochotę, choć z realizacją czasem jest problem

Mnie staje jak chce mi sie kupe.Jak sie zalatwie to opada!!!No i jeszcze staje , jak jest przeciag w mieszkaniu!

jak stanie to się robi w mózgu tak żeby nie stawał, Pewnie że jest możliwa erekcje bez podniecenia. Jak stoi to nie trzeba sobie nic "walić". Erekcja to takie ćwiczenia dla penisa, jak wychodzenia z psem na spacer żeby sobie pobiegał.

a jak duzo trzeba czasu zeby Wam przeszlo podniecenie? bo np. pieścicie sie z dziewczyna i Wam staje, no i na tym sie konczy, no i jak to jest ? kur** chcialabym miec penisa chociaz przez 1 dzien;)

Gość sfasfsafsdafadfsadffa
Żeby "opadł" to w zależności od sytuacji może trwać nawet kilka sekund :P Wystarczy jak będziesz się bawiła z swoim chłopakiem a tu nagle wpada do pokoju np. babci-chwila pięć i penis już jest spokojny :P

Gość U kobiet też jak jest
zimno stają sutki i nie jest to związane z podnieceniem. Mi tak twardnieją nie tylko w czasie seksu.

gdziekolwiek tzn. ? :D zawsze jak sie podniecamy to robi nam sie mokro, i w zaleznosci od stopnia podniecenia jest wiecej tego sluzu lub mniej :) na dodatek jak sie czuje, ze sie robi moko to samo to jeszcze poteguje podniecenie :D

"zeby przeszła erekcja to około 5 min. podniecenie znacznie dłużej." aha, czyli jak juz Wam opada to nadal jestecie podnieceni? :D

Gość kobietkaaaaaaaaaaaaaaaaa
Śluz zawsze mi się wydziela w czasie podniecenia. Dlatego czasem wolę ubrać wkładkę np. na randkę, bo jak nie ma to trzeba iść do łazienki i to wytrzeć, a czasem nawet zmienić majteczki.

ja czasem nawet jak mam spodniczke i majtki to jak jestem b. podniecona to nawet uda mam mokre jak daje noge za noge:D

Ale plus tego taki, że nikt tego nie widzi i o tym nie wie, a facet ma gorzej z ukryciem.

ciekawy temat poruszyłaś mi staje jak chce mi się siku innym razem jak jestm bez seksu przez tydzień i już nie moge wytrzymać to jest nie tyle długi co gruby hhmm

Gość dwudziestolatka...
jest w srodku, ale wiadomo, ze wyplywa i wtedy jest tu i tu :)

Jest w środku najbardziej mokro, ale śluzu jest tyle, że wycieka też na majteczki, bo cały czas jest wytwarzany i to co wycieka i tak jest zastępowane w środku przez następne ilości.

Gość jkdcfwebvwkvvbr
mi zdarzylo sie byc mega podniecona i nie miec sluzu w takich ilosciach zeby wyplywal. to zalezy od kobiety i jej organizmu.

Odznaczać się nie odznacza, ale majtki są po prostu mokre wtedy.

Gość tatatagatata
chyba sobie kpiny urzadzasz jesli uwazasz ze kobiety sa prostsze. jesli jakas kobieta uwaza kazdy wzwod mezczyzno jako chec na sex nic nie wie o facetach i tyle! Kobiet sa duzop trudniejsze niz myslicie

Równocześnie wtedy łechtaczka i reszta też jest pobudzona od podniecenia. Ale tego nie widać, bo na piersiach jest stanik, a na cipce majteczki.

A ja kiedys słyszałam, że chłopakowi jak jest na plazy to staje ale niekoniecznie ze te laski go podniecaja, i że to jest niezależene od niego. jak myslicie?

Gość do my_sex_is_a_killer
jak wchodzi do wody to moze od zimna

Gość jijijijuk
od zimna twardnieje?

my_sex_is_a_killer nie-slodka@tlen.pl'; A ja kiedys słyszałam, że chłopakowi jak jest na plazy to staje ale niekoniecznie ze te laski go podniecaja, i że to jest niezależene od niego. jak myslicie? Erekcja nie musi powstać poprzez podniecenie, czasem nie ma się nad tym kontroli, może powstać na plaży bo jest upał i naczynia krwionośne są rozszerzone, może mieć dzień w którym jest zrelaksowany i organizm sam wywołuje chwilowe erekcje.Jednego dnia testosteronu jest mniej innego więcej.Przecież gdyby siedział w saunie też by miał erekcje, a to że jest na plaży a wokół odsłoniętych kobiet mnóstwo nie jest równoznaczne z podniecaniem się na nie.