Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawia mnie to trochee

zawsze jak facetowi staje to ma ochote na seks?

Polecane posty

Gość Natalka z Northampton
Po to jest k00tas by stał i yebał . . .

Gość podnieca się na te laski!!!!!!
na pewno!!!!!! a tobie kit wciska1!!!!!!!!!!!

kiedyś siezxiałem sobie z laskami w saunie i nie mogłem wyjść bo "on" ciągle na baczność może rzeczywiście to od wody jakoś wtedy nie miałem ochoty na seks a mimo to nie mógł opaść dziwne trochę

Jakie to uczucie gdy powiększa się łechtaczka?Czy może powstać niezależnie od woli kobiety i nie zawsze jest wynikiem podniecenia?

Gość ghfhgfhg
mojemu stoi tez, jak chce mu sie siku,tak ze nie zawsze oznacza to ze jak mu stoi to jest podniecony

fizjologia faceta jest trochę inna :O wg badań w trakcie snu facet uzyskuje wzwód kilka razy :D w takcie zgonu :( też często staje facetowi czy akurat wtedy też się chce nie wiem ;)

38 [zgłoś do usunięcia]*on* fizjologia faceta jest trochę inna wg badań w trakcie snu facet uzyskuje wzwód kilka razy w takcie zgonu też często staje facetowi czy akurat wtedy też się chce nie wiem Może to była jego ostatnia myśl? :P

"zastanawia mnie to trochee a jak duzo trzeba czasu zeby Wam przeszlo podniecenie? bo np. pieścicie sie z dziewczyna i Wam staje, no i na tym sie konczy, no i jak to jest ? kur** chcialabym miec penisa chociaz przez 1 dzien" Mogę Ci swojego penisa wypożyczyć.

jeśli nie ma stymulacji ;) to kilka minut i znowu wisi :D

my_sex_is_a_killer- odnośnie tematu i wątpliwości autorki to nawet noworodki miewają erekcje penisa, no i nie myślicie chyba że oni się wtedy patrzą na jakaś laskę czy na mamę, tylko fizjologia organizmu to wywołuje.

Gość lkfjdk
Ja robię się TAM mokra nawet jak nie jestem podniecona. Każdy facet mi wtedy mówi, że mam ochotę na seks, a to nieprawda. Tak samo z sutkami - cały czas stoją. Jestem jakaś dziwna ;/

Gość jamestwown
nie jestes dziwna. kobieta oprócz tego przezroczystego śluzu ktory sie pojawia przy podnieceniu ma jeszcze w trakcie dni plodnych specyficzny śluz.. albo kobieta moze miec uplawy na wskutek grzybicy czy innego zakażenia. kolejna sprawa to, ze zawsze pochwa jest delikatnie wilgotna. wkoncu to wnętrze ciała i nie może być tam sucho jak na pustyni. a co do tego czy czujemy powiekszanie sie lechtaczki.. kurcze przeciez lechtaczka jest na tyle mala, ze jak mamy czuc jej powiekszanie sie? ja bynajmniej nie czuje powiekszania sie i sadze, ze powieksza mi sie minimalnie bo nawet jak sie patrze to nie widze by byla jakos specjalnie wieksza. czuje w tym miejscu takie mile mrowienie i podniecenie. jakby nie bylo lechtaczka to lechtaczka, a nie penis.

Gość lkfjdk
No tak, ale jak nawet jakiś facet wkłada mi tam palce to natychmias robie się mokra, ale bardzo często żadnego podniecenia nie czuję. Nie miałam na myśli owulacji.

Gość lkfjdk
Tzn. ten z którym się spotykam, chyba nie chodzimy ze sobą ;/

Gość eCutres4sb4s5sss2csva4vc4
Kamagra rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować DoktorPotencja.pl Kochanka jest bardzo zadowolona.

Gość Damian28812
Ja ostatnio leżałem sobie nago na leżaku (jest takie miejsce gdzie wszyscy są nago). Penis nie był w stanie erekcji. Po jakimś czasie obok położyły się dwie dziewczyny okryte ręcznikami. Nie podniecił mnie specjalnie ich widok i nadal się relaksowałem lekko drzemiąc. Po pewnym czasie penis zaczął rosnąć i lekko pulsować próbując wstać. Dziewczyny zerkały i śmiały się... erekcja może być właśnie wywołana również przez wzrok kobiety..

Gość gość
mi staje jak sram włos na glowie sramsram