Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taliban katolicki

Odpowiem na wszelkie pytania dotyczące związków itp - "zatwardziały katol" to ja

Polecane posty

Witam, zapraszam do zadawania pytań dotyczących związków, nieczystości, grzechu, seksu, aborcji. Będę odpowiadał zgodnie z tym, co wyznaję - jestem zatwardziałym katolikiem, nie idę na żadne kompromisy. Nawet jak będziecie pytać by mieć tzw. "polewkę" to odpowiem - dzięki temu może ktoś inny kto to przeczyta przemyśli swoje życie i zejdzie na właściwą drogę prawości. Postaram się odpowiadać jak najszybciej w miarę możliwości czasowych (nie siedzę na necie po 12 h dziennie). Proszę o cierpliwość. Mam dziewczynę, skończony licencjat, jestem oczytany, mam 22 lata. Tyle o mnie. Pozdrawiam

Gość ram ii
a ruchasz ją w pupex?

Gość abf
Ty i Twoja dziewczyna to pasztety to nie pytanie to stwierdzenie nie musze pytac, ogladalem profile na przeznaczeni.pl / same paskudu ,zero sexapilu 🖐️

"a ruchasz ją w pupex?" Nie, nie rucham i nie będę ruchał. Do ślubu zachowujemy czystość przedmałżeńską, pierwszy sex będzie podczas nocy poślubnej. Żal mi wszystkich homosiów, którzy kopulują w swoich odbytach.

Gość ram iix
No juz widze pierwsza odpowiedz na pytanie i juz obrazanie sie zaczelo. niezly z ciebie katol, jadem tryskasz gorzej niz PIS

Gość ram iix
homosiów hehe. Dobre sobie. tolerancja jak chuj w tym kosciele :)

Gość abf
A oral z polykiem ? Ruchanko w gardlo ? Zabawki ?

Gość ile zamierzacie mieć
dzieci i co z sexem po osiągnięciu zaplanowanej liczby? a jeśli liczba nie ma byc nieograniczona to za co zamierzacie utrzymać te dzieci?

"Ty i Twoja dziewczyna to pasztety to nie pytanie to stwierdzenie nie musze pytac, ogladalem profile na przeznaczeni.pl / same paskudu ,zero sexapilu" Poznaliśmy się w realnym świecie, nie korzystaliśmy nigdy z przeznaczonych itp. Swojego wyglądu też nie musimy się wstydzić. Zero sexapilu? Ten portal się szanuje i nie pozwala na umieszczanie "odważnych" zdjęć. Takie ludzie niech sobie przekazują już osobiście jak mają ochotę, a najlepiej jakby wykazali się większą skromnością w oglądaniu potencjalnej partnerki/potencjalnego partnera

Gość moja picz jest goraco
''Takie ludzie '' :D:D

Gość abf
Wiesz ,ze mezczyzna nie jest stworzony do życia z jedną partnerką ? wiesz ,ze za X lat czeka Cie frustracja i złosc ? ktorą bedziesz wyladowywal na wiecach wszechpajaców ? Nie mowiac juz o twojej żonie :classic_cool: natury nie oszukasz

Gość takie zdjecia
a nie takie ludzie, czytaj ze zrozumieniem - Ty znawczyni języka

Gość amellliaAAA
Czy uważasz,że w dzisiejszych czasach męzczyzna może byc jeszcze wierny jednej kobiecie ?? Czy zazdrość jest dobra w związku ?? Czy mozna komukolwiek dzisiaj zaufać ??

"A oral z polykiem ? Ruchanko w gardlo ? Zabawki ? " Takie sprawy przedyskutujemy w przyszłości. Może nawet będzie "ruchanko w gardlo" ale zakończone wytryskiem w pochwie żony. Zabawki dla dziecka, owszem będziemy kupywać :) --- "ile zamierzacie mieć dzieci i co z sexem po osiągnięciu zaplanowanej liczby? a jeśli liczba nie ma byc nieograniczona to za co zamierzacie utrzymać te dzieci? Nie planujemy konkretnej liczby dzieci. Ile Bóg da, tyle przyjmiemy z radością. Z utrzymaniem myślę, że nie będzie większych problemów. Kształcimy się cały czas, by w przyszłości było ok z pracą. A w razie czego liczna rodzina nam trochę pomoże. --- "Wiesz ,ze mezczyzna nie jest stworzony do życia z jedną partnerką ? wiesz ,ze za X lat czeka Cie frustracja i złosc ? ktorą bedziesz wyladowywal na wiecach wszechpajaców ? Nie mowiac juz o twojej żonie natury nie oszukasz" Gdzie to wyczytałeś/aś? Proszę o źródła :) Moi dziadkowie żyją w zgodzie już ponad 40 lat. Są przykładem dla mnie i innych ludzi. A wydawało mi się, że na wiece "wszechpajaców" chodzą najczęsciej faceci w wieku 16-25 lat.

Gość smutnabbbassia
prowo 🖐️

Gość ile zamierzacie mieć
dośc lekko podchodzisz do tematy... w czasch gdzie wykształcenie nie gwarantuje pracy :O chyba nie wiesz ile kosztuje utrzymanie dziecka :O dobrze, że ci rodzina pomorze, a nie bedziesz stał w kolejce po zasiłek z moich pieniędzy :O

"1) Czy uważasz,że w dzisiejszych czasach męzczyzna może byc jeszcze wierny jednej kobiecie ?? 2) Czy zazdrość jest dobra w związku ?? 3) Czy mozna komukolwiek dzisiaj zaufać ??" ad1) Oczywiście, siłę by nie dać się omamić złemu należy czerpać ze wspólnej modlitwy z żoną, udanemu współżyciu etc. I oczywiście przestrzegać nauki Kościoła. ad2) Na to pytanie nie odpowiem - nie czuję się mocny w temacie, polecam rozmowę z jakimś prychologiem bądź lekturę dobrej ksiażki z półki psychologicznych. ad3) Owszem, można. Jest coraz mniej takich osób w skali całej populacji, ale jednak zawsze znajdą sie tacy ludzie, trzeba tylko dobrze poszukać.

Gość możliwa jest tylko taka wersja
masz 22 lata, więc gówno wiesz i nawet w dupie nie byłeś, więc weź lepiej zwal sobie konia, albo potrzymaj za kutasa biskupa katolicki zboczeńcu.

"dośc lekko podchodzisz do tematy... w czasch gdzie wykształcenie nie gwarantuje pracy chyba nie wiesz ile kosztuje utrzymanie dziecka dobrze, że ci rodzina pomorze, a nie bedziesz stał w kolejce po zasiłek z moich pieniędzy " Póki co nie jesteśmy nawet narzeczonymi, więc myślę, że jeszcze trochę czasu upłynie gdy będziemy mieli pierwsze dziecko. Już na studiach staram się pracować dorywczo, odbywać praktyki. Nie jest powiedziane, że chcemy mieć "drużynę piłkarską" - w razie czego jest NPR. Ale w każdym razie polskie rodziny powinny mieć więcej niż jedno dziecko - Europę zalewa fala imigrantów islamskich, gdzie dzieci płodzi się i rodzi w tempie "przemysłowym".

Gość anielica diablica
a kim ty jestes zeby udzielac komukolwiek rad????rozbawiles mnie gowniarz jestes zycia nie znasz a radzic chcesz ????? :D:D:D

"masz 22 lata, więc gówno wiesz i nawet w dupie nie byłeś, więc weź lepiej zwal sobie konia, albo potrzymaj za kutasa biskupa katolicki zboczeńcu." Nie bądź tego taki pewien, anonimowy frustracie :D Nie masturbuję się, ponieważ to ciężki grzech, jeśli chodzi Ci o ten temat. Zboczeńcem nie jestem. A Tobie chyba przydałoby się przewiterzyć na mrozie, byś przemyślał to co piszesz.

Boże uchroń mnie, żebym nie spotkała takich ludzi na swojej drodze.

spadaj przemądrzały gówniarzu na ryj, bo gówno wiesz, co najwyżej głupoty , które usłyszałeś na oazie. Jak każdy katol, jesteś zboczeńcem, i zapewne pedofilem, bo to normalne, a już to, że użyłes słowa taliban o tak negawtym zabarwieniu klasyfikuje ciebie wśród niedorobionych przygłupów coś w tylu adasia hofmana i nawiedzonego pisiora.

"a kim ty jestes zeby udzielac komukolwiek rad????rozbawiles mnie gowniarz jestes zycia nie znasz a radzic chcesz ?????" Skoro moje odpowiedzi Ci nie wystarczają, to wybierz się do którejś z poradni katolickich w Twoim mieście, tam kompetentne osoby z wykształceniem kierunkowym udzielą Ci wyczerpujących rad. Nie zamierzam nikogo pouczać lecz wskazywać drogę do prawdziwego szczęścia ;) --- "spadaj przemądrzały gówniarzu na ryj, bo gówno wiesz, co najwyżej głupoty , które usłyszałeś na oazie. Jak każdy katol, jesteś zboczeńcem, i zapewne pedofilem, bo to normalne, a już to, że użyłes słowa taliban o tak negawtym zabarwieniu klasyfikuje ciebie wśród niedorobionych przygłupów coś w tylu adasia hofmana i nawiedzonego pisiora." Skąd w Tobie tyle nienawiści, kolego? Chyba dawno nie byłeś u spowiedzi. Pojednaj się z Bogiem, ulży Ci. Nie jestem ani zboczeńcem ani pedofilem. PIS-u nie popieram, nie jest to partia prawdziwie katolicka, co dowiodły choćby glosowania nad ochroną życia w 2007 r. w Sejmie

a ja znam taka pare:P Tacy wlasnie zatwardziali katolicy. Maja 3 uroczych dzieci i on pracuje, ona wychowuje dzieci. A raczej tak bylo, bo kobieta sie wkurwila i znalazla sobie kochanka:D Podobno miala dosc nudnego zycia, seksu po bozemu pod koldra i siedzenia w domu z dziecmi, ktorych on jej chcial naklepac do potegi:P

taliban, to jest synonim fundalizmu, zacofania, kołtuństwa, czyli jesteś najgorszą zarazą z możliwych. Dla normalnych ludzi, a także wierzących chrześcijan. Jesteś wrzodem na zdrowej tkance chrześcijaństwa.

Gość Kasia Wnet
Juz Twoj nick jest dowodem na to, zes totalnym pojebem

"a ja znam taka pare Tacy wlasnie zatwardziali katolicy. Maja 3 uroczych dzieci i on pracuje, ona wychowuje dzieci. A raczej tak bylo, bo kobieta sie wk**wila i znalazla sobie kochanka Podobno miala dosc nudnego zycia, seksu po bozemu pod koldra i siedzenia w domu z dziecmi, ktorych on jej chcial naklepac do potegi " Widać, zaniedbali to by codziennie wieczorem modlić się razem i wspólnie z dziećmi. A ta kobieta - nie mogła znaleźć sobie jakiejś pracy, choćby na pół etatu? A seks katolików nie musi być nudny. Ciekawe czy znacie książki o. Knotza? Choćby: http://gloria24.pl/ksiazki/seks,jakiego,nie,znacie-16-99336057.html --- "taliban, to jest synonim fundalizmu, zacofania, kołtuństwa, czyli jesteś najgorszą zarazą z możliwych. Dla normalnych ludzi, a także wierzących chrześcijan. Jesteś wrzodem na zdrowej tkance chrześcijaństwa." Pseudonim "Taliban" to miała być swoista prowokacja, wiedziałem że dzięki temu uruchomią się rozmaici frustraci i wojujący ateiści by dodać swoje 3 grosze. A powiedz mi, jaka to niby jest ta "zdrowa tkanka" Chrześcijaństwa?

niestety jesteś poyebem z którym nie ma sensu dyskutować, użycie słowa taliban, elimuje cię w przedbiegach.

"niestety jesteś poyebem z którym nie ma sensu dyskutować, użycie słowa taliban, elimuje cię w przedbiegach." Chyba diametralnie inaczej rozumiemy to pojęcie. Ciekaw jestem Twojej interpretacji.