Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomekkk12321

bukkake girls

Polecane posty

Gość ja pier....ele
ciekawe czy zgodziłbyś się mając żonę, upokarzac ją w taki sposob? miałbyś przyjemność z patrzenia jak 10 facetów spuszcza sie na twarz twojej żony?

nikt nie zmusza cie do takich zabaw z przypadkowymi ludzmi :) sztuka jest polaczyc zamilowanie do mocnych zabaw erotycznych z odpowiedzialnoscia.... kto to potrafi, ten moze realizowac swoje fanazje bez obaw. poza tym mialem na mysli rowniez kwestie ogladania, a niekoniecznie czynnego uczestnictwa... :>

Gość ja pier....ole
bukkake girls to są własnie czyjeś żony, dziewczyny, espedientki ze sklepu. Powiedz chętnite byś wpierdo....lił szyneczkę z ospermionej dziesięciokrotnie rączki ?

widze stary ze ktos cie kiedys mocno skrzywdzil :D z toba - EOT. wszystkich innych zapraszam do dyskusji!

Gość ja pier....ole
masz rację, nie życze cie tego samego. nie życzę ci zeby Twoją zone przelecialo 10facetow na Twoich oczach i niewiedziałbyś czyje dziecko wychowujesz. Fajna zabawa, też tak myslałem. Teraz jestem zgorzkniałym gosciem i musze ztym zyc.

Gość gośćkiniu
Ja bym moja 24 letnia zonke chętnie zobaczył w takiej akcji:)

Gość gość
Ciekawe czy są tu takie kobiety które zapraszają kilku facetów na wspólne pieszczoty i masaże?

Gość gość
Tak myślałem że ten temat jest tylko fantazją. ;-)

Gość gość
Ktora kobieta potrafiłaby o******** kilka sterczacych penisow. Myślę że dopiero razem z koleżankami by to zrobila.