Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dukam dukana

nowe fanki Dunaka - czy sa tu takie?:)

Polecane posty

Gość inneov
przesle ci to co dostalam ,podaj meila

Gość dukam dukana
kateim@wp.pl dzekuje:)

Gość onaaaaaaaaaaaa6788
ZNAJOMA MAMY MIAŁA TĄ DIETE TRZYMAŁA SIE SCHUDŁA 30 KG A WRÓCIŁO JEJ PONAD 45 MASAKRA NIES STOSUJCIE TEGO TO SWINSTWO NIE DIETA JOJO GWARANTOWANE

Gość inneov
onaaaaaaa przeciez po kazdej diecie moga wrocic kilogramy,ale kto nie sprobuje ten nie wie.

Gość dukam dukana
moze nie przeszla wszystkich faz? jak skonczyla diete i jadla bez opamietania to moze i przytyla 45kg.

Gość dukam dukana
z tym piciem wody to chyba prawda! wczoraj wypilam ponad 2L i dzis na wadze 62,2:D

Gość inneov
czesc dziewczyny, wczoraj polecialam kupilam za[pas wody i pije ,mam nadzieje ze tym razem cos poleci :)

Gość dukam dukana
dukan pisze ze na te 2L moze skladac sie woda ale rowniez inne napoje: cola light, kawa, herbata. aby lacznie bylo okolo 2 i wiecej.

Gość innoev
no wlasnie .slyszalam ze mozna pic cole light ,bylam zdziwoiona .ale widoczeni mozna skoro tez Ty to piszesz,o to juz lepiej bo do wody sie strasznie zmuszam

Gość dukam dukana
ja narazie coli nie pije w I fazie chociaz mozna:D pije wode i herbatke ze slodzikiem:) pij dzis duzo plynow i jutro koniecznie napisz czy waga ci ruszyla w dol:)

k najbardziej można :) W Biedronce jest taka, która ma 1 kcal na 250ml a Coca Cola ZERO ma tylko 0.5 kcal:)

Witam,ja chętnie też się przyłączę.Jutro zacznę czwarty tydzień na dukanie i już nie zrezygnuję.Zaczęłam od 89,8 a dziś 83,4 i wraca chęć do życia.

Gość dukam dukana
dzis pierwszy raz zrobilam placki dukana wyszly rewelacyjnie:D

Gość inneov
a jak robilas ,ja tez robilam ale niezbyt wyszly .

Gość amelkaW
Witam wszystkie dietowiczki. Ja dziś też jestem 3 dzień na diecie.Po dwóch dniach ubyło mi 1 kg . Poprosiłabym tez o wysłanie tych książek.Pozdrawiam. pkopczak@interia.pl

Gość gajowa77
witam można do Was sie dołączyć od jutra zaczynam swoją przygodę z Dukanem ,dziś zrobiłam light zakupy w których pomógł mi mąż :)upiekłam placuszki na śniadanie i przeczytałam zakupioną dziś ksiązkę w grupie rażniej więc pozdrawiam Was 28.02 ---85kg :( cel to 72kg

Witaj gajowa77,mamy podobną wagę ,więc teraz tylko czekać jak będzie spadać w dół.Zyczę powodzenia i wytrwałości i będzie dobrze!

Gość dukam dukana
inneov dodalam 1 lyzke otrab owsianych i 2 zytnich, 1 cale jajko, 1lyzka jogurtu naturalnego, 1 lyzka sera bialego chudego i w odrobince mleka rozpuscilam jeden slodzik smazylam na teflonie

Gość dukam dukana
witamy nowe dukanki:)

Gość aleksandraphl
tez myslalam zeby zaczac ta diete od poniedzialku, ale jakos nie moge znalezc ciekawych przepisow. pozatym to tez sie boje, ze narobie sobie nadzieji i nic z tego nie wyjdzie. moglabym poprosic o ksiazki? olaczesak@gazeta.pl

Gość aleksandraphl
link niestety nadal nie dziala

Gość inneov
witamy witamy.:) jak tak dzis jedzonko ja mialam piers z kurczaka w rekawie peiczoan ale cos mi dzisaj slabo ,to moj 7 dzien uderzeniowki

Gość andi75555
witajcie i ja sie przymierzam od jutra d tej diety...trochę już o niej poczytałam, zasady, posiłki itp więc jestem napalona na to aby ją przetestowac na sobie... dzis już zafundowałam sobie kilka posiłków na bazie białek i...bardzo mi sie to podoba bo nie trzeba liczyc kalorii