Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dukam dukana

nowe fanki Dunaka - czy sa tu takie?:)

Polecane posty

Gość inneov
ja co prawda nie jem nic kalorycznego na szczescie .tyloko u mnie jeden problem to to ze codziennie mam jakies warzywko.nie duze ilosci ale jednak jest .jutro sam nabial jem a dzis zrobilam pyszne nalesniki z miesem mielonym ....no coz poczekaja

Gość dukam dukana
inneov a skad jestes?

Gość Natalyn
Witam z rana!! dukam dukana gratulacje tej 5 z przodu tez bym ja chciala zobaczyc :) ja nadal twardo sie trzymam na 3 i dzis mam proteinowy dzionek bo justo jade na zebranie i wiem ze bedzie tam duzo dobrych owowcow wiec na cos sobie pozwole. W sobote warzenie i az sie boje wchodzic na wage... mam nadzieje ze nic nie wzrosnie i w skrytosci ducha licze na to ze na tej 3 fazie uda mi sie ta 5 z przodu zobaczyc :) Dzis wieczorem Zumba juz niemoge sie doczekac zeby spalic troche kalorii. Pozdraiwam

Gość inneov
dukam dukana ,ja jestem z warszawy a Ty?

Gość gajowa77
Witam Dziewczyny ! U mnie jakaś depresja :) może to z powodu @ ,albo niewyspania bo mało ostatnio spię w sobotę będę się ważyć i mam nadzieję na fajny wynik ...czy Wy na diecie też macie tak mało energii czy tylko mnie tak dopadło :) pozdrawiam dukam dukana gratuluję super wyniku :)

Gość dukam dukana
ja jestem z zachodnich okolic wawy:) dziewczyny odkrylam ze danie tatarskie morlin ma duuuuzo bialka w sobie:) oczywiscie jezeli ktos lubi, ja uwielbiam i jem to miesko prosto z opakowania:) odkad jestem na diecie nie zauwazylam spadku energii ani zadnych innych skutkow ubocznych:) no moze mam bardziej sucha skore:( ale to tylko tyle.

Gość Natalyn
ja to wrecz przeciwnie, energii mam chyba wicej niz przed dieta i od ilosci pochlanianej wody skora tez jaknajbardziej w porzadku. Szkoda ze u mnie niema tego dani tatarskiego bo chetnie bym sprobowala :)

Gość dukam dukana
natalyn w hipermarketach powinno byc, naprawde pycha:) moj maz to az oczy zamyka jak widzi ze wcinam samo miesko:D

Gość inneov
ja zauwazylam spadek energii u soebie do tego spierzchniete usta/ ale co tam. wiecie co ,za mna dzis chodz cos baaardzo ostrego...pizza .ser zolty ale niestety szlaban!

Gość dukam dukana
mozesz sobie zrobic sobie cos podobnego do pizzy. na talerz ukladasz wedlnke warzywka i na to mozarelle:) tylko wybierz taka z najmniejsza iloscia tluszczu.

Gość Natalyn
Hej laseczki! Ja dzis z rana nie wytrzymalam i postanowilam sie zwarzyc...i... waga stoi jak zakleta :) wiec cieszy mnie ze nie idzie do gory, to jest duzy + Na sobote juz mam zaplanowana uczte :) Robie domowa Lasagne i kieliszeczek mojego ulubionego rozowego winka... no moze dwa :) Dukam dukana u mnie na wyspach to tu niema za dobrego miesa w supermatketach chyba ze w polskim sklepie udalo by mi sie upolowac, musze poszukac. Napewno by mi smakowalo bo ja uwielbiam tatara:) inneov a pijesz duzo wody?

Gość innoev
dukam dukana w sobote zobie sobie pizze :):):): natalyn -ta k zaczelam pid duzo wody teraz 1.5 litra dziennie dzis drugi dzien bialkowy za kare ale jutro juz pw

Gość Natalyn
hej dziewuszki! jak tam nastroje przed weekendem? Ja juz sie ciesze na weekendowe plywanko :) no i oczywiscie justrzejsza uczte!!! innoev - moze spruboj jeszcze wiecej pic jesli nie pomoze? Ja to codziennie ponad 3 litry wypijam Powiedzcie mi kochane jak jest u was z ciw3czeniami? czy cwiczycie codziennie? i jak intensywnie? Pozdrawiam!!!!

Gość inneov
hej dukaneczki wiecie co znalazlam przepis na ser zolty dukanowski :):):):):) fajnie jutro bedzie pizza zrobie na ciescie takim jak robie bulki .super natalyn mas zracje chyba musze pic jeszcze wiecej wody .zmuszam sie bo nie lubie no ale..... a jak u waS,JUTRO do mni siostra przyjezdza ale poeidziala ze tez przez tydzien bedzie z mna na diecie chociaz ona nie musi,ale dla mnie bedzie lepiej

Gość inneov
ja z cwiczen to tylko robie brzuszki ,2 rqazy dziennie po 70 ,a tak innycy cwiczen brak:( nie mam kiedy

Gość gajowa77
Cześc Dukanki!!! Dziś ważenie po @ i waga 80,5 kg czyli w 3 tyg.5 kg mniej :):):) super się cieszę znajomi zauważają spadek wagi :) a do ćwiczen to u mnie ciężko ,bo mam pracę fizyczną i jak wracam to naprawdę nie mam siły :(ale jak tylko zrobi się cieplej to zacznę biegać a lasek mam blisko wiec mam gdzie biegac :) pozdrawiam i życzę miłego weekendu

Gość inneov
kochane zrobilam dzis pizze dukanowska i powiem wyszla pychotaaaaaaaaaa:):):):):) nawet siostrze smakowala .nie czuc ze to inna pizza ,superrr .zachianki zaspokojone milego weekendu:)

Gość dukam dukana
a u mnie waga stoi:( moze jestem przed @. a jak u was to wyglada przed i w trakcie @?

Gość gajowa77
hej! Ja przed @ zawsze dostaję wielkiego brzucha i ok.2 kg iprzybiera mi się na wadze także się nie przejmuj i zważ się po :) jutro zaczynam 4 tydzień diety i powiem Wam ,że coraz mi ciężej się kontrolować :( ale wszystkim w koło powiedziałam,że jestem na diecie i już nie ma odwrotu...:) pozdrawiam

Gość innoev
hej.przed @ tak jest ze waga stoi zatrzymuje sie woda w organizmie ale po juz bedzie spadac. ja jutro zaczynam 5 tydz diety i tez mi jakos ciezko sie kontrolowac .dzis zjadlam kostke czekolady i wypilam jedno piwko:( jeszcze tydzien pewnie bedzie ciezko dokpki jest siostra u mnie a jeszcze przedemn urodzinki chrzesniaka ,jak ja to zniose ehhh:( a jak u was weekend mija pod wzgledem jedzonka?

Gość gajowa77
Oj jak dobrze ,że nie tylko ja grzeszę dziś upiekłam rodzince pysznego murzynka i zjadłam mały kawałeczek :( i wczoraj drineczka z colą light :(mam nadzieję że to zbytnio się nie odbije na wadze .

Gość Natalyn
Witam Wszystkich po weekendzie :) U mnie dzis piekna pogoda i w weekend tez bylo cudnie wiec odrazu energia mnie rozpiera :) inneov- podaj prosze przepis na ta pizze i koniecznie na ten ser toja tez wyprobuje :)

Gość innoev
hej laseczki. jak po weekendzie z dietka ? natalyn ciato zrobilam z mielonych otrebow ,dalam ich na oko.do tego jako ,pol kostki drozdzy,1/5 szkl mleka.w cieplym mleku rozpusicc drozdze wlac do maki.pozniej jajko i wymieszac ,troszke soli.odstawic na 30 min zeby tropche uroslo,pozniej wykladam na blache smaruje keczupem akurat nie mialam sosu pomidorowego wiec musialam uzyc keczupu.na to farsz dowlony .oczywiscie wg dukana ja dlama pieczarki troszke szynki brokylu marchewke.na to serer wiejski odsaczony i ser mozzarella light.mozesz to wszytsko posypac bazylia itp wg uznaznia.moja byla pyszna ,bede ja znowu robic na pare dni aha natalyn jak ciaqsto bedzie zarzadkie dosyp jeszcze maki z otrab.

Gość Natalyn
Suuuper dzieki bardzo :) napewno dam znac jak wyszlo U mnie sobota przeminela pod znakiem uczty. Obiecana Lasagnia i na deser ciasto zurawinowe :) ale za to w niedziele porzadnie pocwiczylam okolo 1h i 1,5h szybkiego spaceru zeby choc czesc spalic i odpokutowac.. dzien warzenia pokaze ale miejmy nadzieje ze nie bedzie wielkiej roznicy na + cos tam napewno moze byc bo jestem przed @ U mnie dzis na obiadek zaplanowane warzywka i tunczyk z pary. Do tej pory pochlonelam 2 buleczki Dukanowskie z wedlina 2 jajka sadzone i na lunch mam salate z warzywami i paluszkami krabowymi + grapefruit i jablko Ja staram sie cwiczyc codziennie albo chciaz co drugi dzien bo czytalam ze na 3 fazie trzeba sie przylozyc do cwiczen.. Raz w tygodniu chodze na Zumbe, codziennie z psem na dlugie spacerki, weekend obowiazowo basen no i w domu cwicze na wii

Gość inneov
hej dziewczynki ,jak tam dietka bo u kmnie niby trwa ale ciezko mi jest odmawiac rodzince tzn dzis zrobilam bratowej pierogi i zjadlam 2 :(:( ,jestem zla na siebie .jak wroce do domu to chyba znowu ze 2 dni samych bialek .jeszcze przedemna urodziny chrzesniaka ehhh .....

Gość gajowa77
u mnie też jest cięzko,ale jak dziś wskoczyłam w spodnie w których chodziłam 5 lat temu!!!to naprawdę daje mi dużo siły, a też czasmi sobie coś podjem np.2 dni temu małego pączusia a wczoraj parę bakalii :( ale waga powoli spada więc to mnie cieszy :):):) trzymajcie się !

Gość dukam dukana
witam. jak dawno mnie tu nie bylo:) u mnie tez spada waga jest juz 58,7!!! i oczywiscie tez tak jak wy sobie podjadam. wczoraj zlapalam troszeczke spaghetti od meza, w tygodniu zjadlam u mamy kawalek ciasta. mam rozne grzeszki:D ale w bardzo malych ilosciach i nie codziennie. waga leci w dol i to dla mnie najwazniejsze:)

Gość hej dziewczyny....
ja na dukanie schudlam juz 15 kilo, od polowy stycznia jestem na tej diecie. pozdr...

Gość inneov
troszke lepiej mi sie zrobilo ze nie jestem sama w tym podjadaniu.ciezko jest .najgorzej jest jak jestem w gosciach a jestem juz caly tydzien.

Gość Zawsze się przyda:
Znalazłam nowe przepisy dotyczące lansowanej ostatnio diety Dukana: http://tnijurl.com/b2052b49fce5/ o Dukanie teraz wszędzie bardzo głośno.......