Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WTwoichramionach

Codziennie marzę, by się ogarnąć, by stać się piękną kobietą,

Polecane posty

Gość WTwoichramionach

by wyglądać powyżej przeciętnej, ale to tylko moje głupie obietnice, naiwne myślenie. Mam za mało kasy, by być piekną. Za mało kasy na oryginalne kosmetyki, markowe ciuchy, buty, torebki itd. Poza tym choć ciężko mi to przyznać, chyba jestem za brzydka, by wybić się i wyglądać lepiej niż przeciętnie. Też kobietki dążycie do tego, by być bardzo ładną, a nie tylko przeciętną?

Gość wtwoichramionach
właśnie robiłam kupe ale przyszedł chłopak i musiałam wciagnąć z powrotem

Gość dwsafsafsafsafsafsafsafsa
Kurwa jak mnie to wkurza gadanie za malo kasy. Schudlam 10kg, uzywam kremu nivea i najtanszego balsamu. Nie tapetuje sie a co 2 facet oglada sie za mna na ul. Sama w domu farbuje wlosy. Nie mam tipsow nie stac mnie. A mam olbrzymie poodzenie. Chcic znaczy moc

Gość dwsafsafsafsafsafsafsafsa
Uzasadnienie nie mam kasy. Masz malo motywacji i buzie stanowioaca nikle podwaliny pod piekno. I tyle.

rzeczywiście brak kasy nie pomaga. Może zacznij od znalezienia jakiejs lepszej pracy, potem "daj sobie" jakąś miesieczna kwote na pielegnacje, ciuchy, fryzjera, poprawi Ci się szybko nastrój oraz wygląd. Nie jest prawda, ze jesteś "zbyt brzydka" Po prostu nie potrafisz o siebie odpowiednio zadbać. Spójrz na te wszystkie metamorfozy w tv. Przychodzą szare, brzydkie myszki, a wychodzą super kobiety.

Ludzia to sie wydaje, ze jak beda mieli kase to juz zlapia Pana Boga za nigi!Ja mam kase!Na nic mi nie brakuje!Zyje dostatnio!Mam wszystko! I tez jestem nieszczesliwy!

Gość wiedzminka
Rozumiem Cie tez tak kiedys myslalam ale teraz mi to wisi, ja kupuje ciuchy w ciucholandzie kiedy jest towar po 1 i sa superr ciuchy, wlosy takze farbuje sama w domu chociaz nie co miesiac co jakis czas, nie chodze zrobiona na plastik, tylko jesli gdzies wychodze wtedy dbam o siebie, ja rowniez nie ma zajebistych kosmetykow, kupuje tanie i efekt jest super, i rowniez mam powodzenie... wiadomo czasem sa rozne dni, takze glowa do gory i wiesz za dyche mozna kupic ale ciuchy w ciucholandzie albo tanie kosmetyki i ekeft bedzie niesamowity a to gdzie sie ubierasz i czego uzywasz do makijazu nie powinno nigoko obchodzic :)

Gość WTwoichramionach
Ale kasa dużo robi. Gdy widzę te piękne kobiety, które są świetnie ubrane, to ja nie czuję się dobrze w tych swoich zwykłych ciuchach.

Dlatego zamierzam wszystko przekazac dla ojca dyrektora z Radia Maryja i zaczac wszystko od poczatku!

Gość kolo przyjaciol RM
to piękny cel chłopcze

Gość wiedzminka
ale skad wiesz czym te kobiety sie zajmuja, moze to luksusowe prostytutki, moze maja sponsorow albo wyszly za maz z rozsadku, kasa owszem robi duzo ale tez czlowieka zmienia, hmm w wiekszym miescie lepsze zarobki sa, moze tam sie udaj, albo wyjedz na jakis czas za granice a wiesz tak nawiasem? kobiety to sa zwykle bez makijazu, poogladaj sobie w necie... jak naloza te pudry, roze, mascary na rzese to wiadomo ze inaczej to wyglada, takze nie mysl ze jestes gorsza czy cos.,,,