Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i znow too samoo

Nie mam żadnej przyjaciółki :( - nigdy nie miałam !

Polecane posty

Gość i znow too samoo

Dawne przyjaznie ze szkoly sie rozpadly ,ale wtedy sie to nie liczylo... bo jakei to byly sekrety? Podoba mi sie pan od wfu nie mow nikomu? eh Myslalam ,ze mam dwie przyjaciolki takie prawdziwe, mozna bylo rozmawiac na kazdy temat ale sprawdzilam te przyjazn i wyszlo szydlo z worka... przyslowie prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie jest prawdziwe i okrutne :( Mialam operacje nosa , nikt o tym nie wiedzial tylko one dwie , jedna byla zajeta nauką do sesji wiec rozumiem ,ale druga? Po pracy zazwyczaj miala czas... Prosilam ją zeby po mnie przyjechala...zostalam olana '' sory ale muszę cos zalatwic na uczelni a potem odebrac kurtke z pralni'' :( ...pomogl mi taksowkarz ,zrobil zakupy -wiadomo za kase czego sie nie robi. Po tym mialam do niej pretensje , obrazilam sie , i nasza ''przyjazn'' sie zakonczyla... Druga? Poznała faceta ,starszego od siebie ,po 2 miesiacach sie rozstali ,przez ten czas proponowalam spotkania , pomoc -olewala mnie , ostatnio sie widzialysmy - jest zajęta imprezami , o odkryla nowe powolanie w zyciu , ja ta spokojna i cica juz sie nie licze . Kontakt sporadyczny ... Nie mam nikogo nie liczac paru kolezanek ,ale to tylko znajome.

Gość i znow too samoo
po co?

Gość facetow nie mozna traktować
zbyt serio zaloz konto na nk lub f. poznasz mase ludzi z calego swiata

Gość i znow too samoo
wirtualne znajomosci mnie nie interesują zwlaszcza z kims z drugiego konca swiata :(

Gość norma, standard
też tak miałam..

Gość Nieprzecietny Krystian
Mój penis zarósł już pajęczyna , trzeba go oczyscić z kurzu i sera :classic_cool:

Gość nic.mu.nic
skąd ja to znam ? ;-) biznes is biznes

Gość Agentka csi
tak to jest z dziewczynami, ja juz dawno nie wierze w przyjazn, jak jest dobrze jak jestes potrzebna to wszystko super, ale niech np pojawia sie jakies 'portki' to juz zapomnij o przyjazni

Gość lizystrata
ja przyjazni nie zaznalam nigdy -jestem odludkiem i jest git

Gość weminkaa
przyjazn nie istnieje

Zgadzam się, że przyjaźń między dziewczynami nie istnieje, a przynajmniej kończy sie zawsze wtedy, gdy jedna zaczyna miec lepiej od drugiej. A najgorzej jak nie daj Boże facet, który podoba się jednej zainteresuje się drugą. Mi się tak skończyło kilka "przyjaźni" i teraz już mam tylko kleżanki, które trzymam na dystans i jest ok

Gość paczakutti
ja mam 30 lat plus vat i zero przyjazni w zyciu

Gość nadieżdaa
Ja mam rowniez 30 z hakiem, do czasów liceum wlacznie mialam bardzo bliskie kolezanki/przyjaciolki, na studiach w sumie tez, choc podchodzilam juz z lekkim dystansem, bo raz sie powaznie zawiodlam. Generalnie zgodze sie z tym, ze gdy jednej "przyjaciolce' zaczyna sie lepiej wiesc, przyjazn sie konczy. ja mam swoja rodzine - meza, 3 dzieci. I mimo to tesknie za spotkaniami towarzyskimi, lubie sobie pogadac,posmiac sie, ale ostatnio posucha w tym temacie, moze dlatego ze nie pracuje, siedze w domu, nie mam jakby gdzie poznawac ludzi. Choc w przyjazn prawdziwa nie wierze, to jednak ludzi nie skreslam, po Nowym Roku planuje poszukac pracy, moze jakis wolontariat tez, chce wyjsc do ludzi, poznac nowe, ciekawe osoby :-)

Gość paczakutti
wiadomo, ze kontakty miedzy ludzkie w pracy sa narzucon e- kolegów z pracy trz eba traktowac uprzejmie ale z dystansem , zero zwierzeń a po pracy zero kontaktów z nimi-ja jestem introwertyczka , domatorka więc wolontariat odpada- zycie domowe jest dla mnie zbyt cenne by tracic czas na innych

Gość nadieżdaa
paczakutti... nie nudzisz sie w domu? tylko z domownikami? nie potrzebujesz tzw. świeżej krwi??? W szkole kontakty tez sa narzucone, a mimo to mozna znaleźc bratnia dusze... nie twierdze, ze w pracy jest łatwo sie zaprzyjaźnić, ja pojde tam przede wszystkim, by pracowac, wykonywac najlepiej jak moge to co lubie, i wziac za to kase :-P ale jak przy okazji poznam fajne osoby to super. Jak nie, to nie.

Gość paczakutti
kocham ksiązki i komp- nie nudze sie a za ludzmi nie przepadam - najwazniejsze sa bliskie osoby a iinni niech spadaja - do zadnej organizacji , grupy itp nigdy nie należałam

Gość nadieżdaa
Ja też kocham ksiażki, filmy, mam mnóstwo innych zainteresowan i w sumie chciałabym napisac jak ty - ze nie sa mi potrzebni inni ludzie. Ale byłoby to sprzeczne z moją prawdziwą naturą, niestety :-(

Gość paczakutti
potrzebne sa bliskie osoby -a zycie towarzyskie -poza rodzina i inni ludzie to mi wsio ryba

Gość paczakutti
fajowo jest

Gość paczakuttti
ludzie to takie gówno ze brak zycia towarzyskiego jest super