Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambinkaaa

Czytacie blogi o dzieciach?

Polecane posty

Gość bambinkaaa

jesli tak, to jakie?

nie i chyba nikt ich nie czyta. Nie sądzę, żeby znalazł się rodzic, którego obchodzą postępy w rozwoju cudzego dziecka :P

Gość bambinkaaa
zastanawia mnie to, tych blogow na onecie jest cala masa, nie wiem czy te baby pisza to dla siebie czy dla tych dzieci...przeciez wczesniej one usunal tego bloga niz te dzieci dorosna i zaczna to czytac...wrzucaja mase zdjec, podniecaja sie tymi dziecmi i jeszcze to do neta wrzucaja

no ale co cie to obchodzi? Jest mase blogow o roznej tematyce, ktorych ludzie nie czytaja. Jesli ktos chce to niech pisze. Moze nie pisza dla kogos, a dla siebie, bo sprawia im to frajde:P

Gość bambinkaaa
kiedys tutaj jedna taka maMani pisala calego bloga o każdym pierdnieciu swojej córki. Nudne jak flaki z olejem, ale ona jest kurą domowa i pasożytem, mąż ja tylko dyma i utrzymuje, wiec jak jej sie nudzi to pisze o pierdołach

Ja kiedyś widziałam bloga FACETA, który napisał całą notkę o tym, jak to jego syn je kozy z nosa :( Biedne dziecko, to musi być straszne miec takich porąbanych rodziców

Gość ja czytałam kiedyś blog
napisany przez ojca chłopca z autyzmem - nie pamiętam nazwy i nie chce mi się szukać, ale było to dość wciągające. Temat zainteresował mnie, kiedy przeczytałam książkę "Oblężenie" (na temat autyzmu) i szukając w necie informacji na ten temat trafiłam na tenże blog - ciekawie prowadzony, "życiowy" można powiedzieć, a jednak przekazujący dużo fachowej wiedzy.

Gość nic nowego pod słońcem
Dawniej rodzice robili albumy, zbierali w kopercie pierwsze obcięte włoski, zapisywali datę zauważenia pierwszego ząbka, pierwsze słowo dziecka itp. A teraz mamy internet, więc rodzice robią to w ten sposób. Naprawdę nie widzę dużej różnicy między pisaniem o pierwszym ząbku dziecka na blogu a wpisaniem tego do albumu rodzinnego.

Gość Maxika83
Ja czytam ten http://www.niesiedz.pl Bardzo fajny, polecam każdej mamie co nie lubi siedzieć zamknięta w czterech ścianach :)