Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia cipaaaaaa

faceci, ważne są dla was studia jakie ukończyła partnerka?

Polecane posty

Gość analecta
angielski jest wszedzie :D

Gość do Pani z ASP
ja jestem na 3 roku Archeologii w Szczecinie ale chce isc na ASP na Architekture Wnetrz ;) jakie Asp konczylas?

Gość do Pani z ASP
Mi sie wydaje ze kobiety z ASP kojarza sie z ognistym temperamentem. Artystki moze o to cho?

Gość studiuję chemię
to niby dlatego mądra jestem?szczerze nie sądzę bo znam dużo mądrych dziewczyn ,które nie kończą ścisłych kierunków

Gość zawsze mnie zastanawiało,ze
ASP w Gdańsku, ale juz sporo czasu temu, wnetrza. Duzo roboty, jesli oczywiscie sie naprawdę chce cos osiagnac w zyciu, wiec gdzie te szaleństwa? Bardzo porzadne, pozbierane, pracowite dziewczyny. Mysle, ze programowo ekscentrycznie zachowuja sie raczej ludzie, ktorzy musza sobie do artyzmu dodac otoczke, żeby ktos w niego uwierzył:)

zawsze mnie zastanawiało,ze gdy mowiłam ze skonczyłam ( albo studiuje) ASP zawsze przyciagało to facetów. Niw wiem,czy oni maja nadzieje na jakies orgie czy wyuzdanie? Przeciez my jsetesmy normalne dziewczyny. Ale przecież to nie są trudne studia te ASP tam się rysuje i maluje. A jest tam też angielski?

Gość głupia cipaaaaaa
Ale przecież to nie są trudne studia te ASP tam się rysuje i maluje. A jest tam też angielski? :D a co chcesz iść?

Gość TAK WSZEDZIE JEST TEN
PRYMITYWNY JEZYK ANGIELKSI

NIE. W żadnym wypadku artystą trzeba się urodzić jak sama wiesz. głupia cipaaaaaa-jak sama widzisz wszędzie jest ten angielski, i dlatego jest mi potrzebny.A ja go zawsze miałem na ostatnim miejscu.

Gość A ja studiuję
na Politechnice i widzę, ze facetów to kręci;-)

Gość głupia cipaaaaaa
a co na tej politechnice studiujesz?

Gość głupia cipaaaaaa
mnie męskie kierunki u faceta kręcą:D np. wydział mechaniczny

Gość A ja studiuję
Budownictwo, może nie najlepsze pod tym względem bo większe uznanie wzbudza pewnie mechaniczny, elektryczny ale to zawsze coś;-) No i w drugą stronę też to działa bo mam słabość do takich 'studenciaków' , niby to nie świadczy o człowieku ale wedle gustu może być takim dodatkowym smaczkiem;-)

Gość głupia cipaaaaaa
a gdzie? własnie mechaniczny jest cool:D

Gość głupia cipaaaaaa
ginekologia mnie nie kręci.

Gość A ja studiuję
na politechnice lubelskiej:-) Elektryczny jest bardziej luzacki od budowlanego ale mechaniczny jak dla mnie czasem przegina;-]... Dla mnie u faceta to jest plus więc jak ktoś to we mnie doceni to będę happy:-)

Gość głupia cipaaaaaa
medycyna jest ok, pózniej się idzie na specjalizację np. ginekologia:P wolałabym już psychiatrę:D wypisywałabym sobie recepty z pieczątką męża:P

Gość głupia cipaaaaaa
moze byc:)

Gość głupia cipaaaaaa
ekonomia tez ok:)

Gość TWÓJ STARY mnie zpłopdził
Ch00y ze studiami! Ważne by d00pczyła się za darmochę, a nie dla korzyści! I tak kobiet wykształconych jest więcej, niż męskich nieuków to se ktoś niewyuczony tak por00cha ksztalcone d00psko! Zresztą ekolożka da zada dla gościa bez prawka, córka szefa gorzelni ozeni się z abstynentem, córeczka mówcy ożeni się z cichym człowiekiem, bo bedzie miała dość słuchania smętów niczym starego. Jeśli stary łamał prawo nagminjnie czy je obchodził to takiego sobie kobieta na partnera weźmie. Syn ojca pracującego fizycznie nawet pomimo wyższego wykształcenia najczęściej będzie robił to co stary albo podobnie (jeśli matka ma wyższe to wszyscy synowie zrobią to albo bedą probowali). Wyścig szczurów już się zaczyna w szkole podstawowej. Nawet jak dzieci podrosną i będą chciały się przebić to za granicą kariery nie zrobią - za duże konkurencje i bez wkręta, a ni rusz. Wykształcenie najczęściej mają takie samo albo kobieta wyższe także (a no ożenic się z kimś trzeba przecież). Nie każdy meżczyzna jest stworzony do związku i odchowu dzieci nawet własnych. W monogamię idą szczególnie Ci, którzy innego wyjścia nie mają. Najmądrzejsze są laski po psychiatrii. Politolożki - idiotki (rodzina w politykę najczęściej zamieszana). Socjolożki - kretynki (zamiast informatykę studiować). Seksuolożki (te jeszcze ujdą ale same nie podrywają i też zada za darmo nie dadzą by ulżyć). Dyskotekówki i barówki na matki się nie nadają - za słabe geny albo mąż je porzuci czy zdradzi.

Gość TWÓJ STARY mnie zpłopdził
Nigdy nie pracujcie z głupszymi od siebie, bo to strata czasu jest! I nic nie przyniesie! Debile zbierają się w grupy, bo tam jak małpy są silniejsze - ktoś głupszy jeszcze bardziej, a drugi mądrzejszy!

Gość głupia cipaaaaaa
biologia nie.

Gość głupia cipaaaaaa
a ciebie jakie studia kręcą?