perełka47 0 Napisano Luty 26, 2011 Mam pytanie,jezeli ginus przepisal mi tabletki i musze je wziac pierwszego dnia okresu to czy cos sie stanie jezeli wezme je drugiego dnia?? Pytam sie,bo nie mam mozliwosci jak kupic tabletki a okres mnie zaskoczyl,bo dostalam go dzisiaj :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Luty 26, 2011 musisz ssie przez tydzien dodatkowo zabezpieczac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Li8 Napisano Luty 26, 2011 Nic sie nie stanie, pozniej i tak dostaniesz okres z odstawienia tabletek. Mozna tez wziac dwie drugiego dnia okresu, zeby sie nie pogubic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ambrama 0 Napisano Luty 26, 2011 weź jutro i zabezpieczaj się dodatkowo przynajmniej tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martusqabdg Napisano Luty 27, 2011 tak ale wtedy przez kolejne 7dni musisz stosowac dodatkowe zabezpieczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach