Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość htrityo

Czy miałam prawo się obrazić?

Polecane posty

Gość htrityo

jestem chora może nie super cięzko ale boli mnie gardło i prawie nie mówie. wczoraj był u mnie mój chłopak krótko bo wracał z zajęć a na drugi dzien czyli dziś miał na rano też zajęcia. powiedział ze dzisiaj też przyjedzie i też na krótko bo musi się wyspać. jednak gry wrócił ode mnie do domu wczoraj wieczorem pisze mi czy może wyjdziemy na impreze. na co ja, że czy opłaca mu się na tak krótko (specjalnie tak napisałam aby zwrocic mu uwagę, że mi obiecał tylko dwie godz) a on na to, że czemu krótko ze normalnie tak do 3 nad ranem byśmy byli. czy nie wkurzyłoby was to dziewczyny, że Wam chciał poswiecic góra dwie godzinki a jesli mielibysmy pojsc na ta impreze to oczywiscie dłuzej? juz nie byłby zmeczony? a poza tym widział, że jestem chora i nawet nie pomyslał zeby zapytac mnie czy chce i czy czuje sie na siłach. czy ja wymagam nie wiem jakichs nieosiągalnych rzeczy?

Gość lemoniastaaa
mialas prawo sie obrazic, facet powinien dbac o ciebie

Gość IMO13258
Kolejna księżniczka z dysfunkcjonalną pizdą..

Gość ciesz sie ze sie ciebie zaytal
a nie poszedl poprostu sam

myślę, że nie masz o co się obrażac, jechal wczensiej od Ciebie bo musial rano wstac na zajecia, zapytal o impreze, chociaz jestes chora wiec mogl zapytac czy masz ochote, jesli nie powinien zostac z Toba:)

zapytaj czemu tak zrobił, a jak odpowiedź Cię nie usatysfakcjonuje to się zastanów nad związkiem. a Ty w sumie też niedużo lepsza. jak tak to umierasz na gardło i wymagasz żeby do Ciebie przychodził a na imprezę to poszłaś ;)